Obavijesti

Kad bi vaša beba birala kolica, izabrala bi Peg Perego!

Kad bi vaša beba birala kolica, izabrala bi Peg Perego!
11

Na Mondu možete kupiti kolica talijanskog proizvođača Peg Perego koji naglašava kvalitetu, komfor i sigurnost uz privlačan dizajn.

Peg Perego cijenjen je u cijelome svijetu jer je iz obiteljskog biznisa prerastao u globalno prepoznatljiv brand koji se već 66 godina drži pri samom vrhu proizvođača baby opreme. 

Tradicija duga više od 65 godina

Brand je nastao 1949. godine kada je Giuseppe Perego ručno izradio kolica za svog sina čija je kvaliteta u to vrijeme bila daleko bolja od ostalih na tržištu. Njegova kolica isticala su se i po revolucionarnom rješenju jer su sadržavala gumiranu tkaninu umjesto lima i pletenog pruća. 

Kroz sve godine postojanja, pa tako i do danas, Peg Perego održao je tradiciju koja je uvijek slijedila inovativne ideje i naprednu tehnologiju u pogledu funkcionalnosti te estetike i privlačnosti u pogledu dizajna. Svakom koraku, od osmišljanja do završne točke u proizvodnji, posvećena je maksimalna pažnja kako bi krajnji korisnici, roditelji i njihova djeca, dobili proizvode top kvalitete.

Brand je poznat i po tome što se sva baby oprema dizajnira u Italiju, a najveći dio se tamo i proizvodi. Originalne ideje i inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja, a svi proizvodi su u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.

Na Mondu možete kupiti vrhunska Peg Perego kolica za mališane koja garantiraju udobnost i sigurnost.


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je