Obavijesti

Kako se osloboditi trbuha i osvojiti ženu? Oni već znaju!

Kako se osloboditi trbuha i osvojiti ženu? Oni već znaju!
8

Nije istina da žene padaju u nesvijest od uzbuđenja kada vide baš mišićave muškarce. Prema najnovijim istraživanjima, 87% žena smatra da su najatraktivniji vitki muškarci

Nije istina da žene padaju u nesvijest od uzbuđenja kada vide baš mišićave muškarce. Prema najnovijim istraživanjima, 87% žena smatra da su najatraktivniji vitki muškarci. Dakle, ako si vitak, možeš imati svaku ženu. Što, međutim, moraju učiniti oni, koji koji više podsjećaju na Djeda Mraza nego na grčke kipove? Specijalno za njih znanstvenici su izradili metodu, koja svakom muškarcu omogućava skidanje trbuha bez napora i zauvijek!

Kolovoz 2014. Ivan, 37-godišnjak iz Splita sam sjedi u klubu gledajući ljubomorno kako muškarci bez poteškoća osvajaju lijepe žene. Njega nemilosrdno odbija svaka žena kojoj ima hrabrosti da priđe.

Kolovoz 2015. točno godinu dana kasnije, taj isti klub. Ivan je kralj žurke, drugi muškarci užasnuto promatraju kako se djevojke praktično lijepe za njega i stalno pokušavaju privući njegovu pozornost.

Što se promijenilo u tih godinu dana? Ivan nije završio tečaj hipnoze ili manipulacije. Nije dobio bogatstvo. Odgovor je znatno jednostavniji. On je smršavio. U nekoliko mjeseci oslobodio se cijelog viška kilograma. Za to vrijeme nije išao u teretanu, niti se držao bilo kakve dijete. Bio je mnogo pametniji. Kakva je njegova tajna?

"Mama, je li ovaj gospodin trudan?"

-Nikada nisam bio mršav. Volio sam dobro jesti, popiti pivo, tako da sam se mogao pohvaliti pivskim trbuhom otkad znam za sebe. Kada sam bio mlad, nije bilo tako loše, nisam također imao problema sa upoznavanjem djevojaka - prisjeća se Ivan.

- Ipak nakon 30. nešto se promijenilo. Trbuh je počeo rasti, izgubio sam kontrolu nad svojom težinom. Događalo se da kraj mene na ulici prolaze djeca i pitaju mamu: Je li ovaj gospodin trudan? To je bilo ponižavajuće, ali sam se uvjeravao da se ne mogu brinuti o tome što govore djeca. No, iznenada sam primijetio nešto uznemirujuće.

Zauzet poslom, nisam imao vremena za društveni život. Na kraju sam odlučio izaći u grad, želio sam se zabaviti. Međutim, djevojke su bježale od mene s gađenjem. Vraćajući se kući, odjednom sam se pogledao u izlogu trgovine. Bio je to šok. Vidio sam čovjeka s licem buldoga i ogromnim, visećim trbuhom. Osim toga, hodao sam već neko vrijeme, a dihao sam kao lokomotiva i znoj se praktično slijevao s mene. Odvratno!

Shvatio sam da tako više ne može. Ne samo da je u tom stanju nemoguće izaći s djevojkom, nego mi je odjednom palo na pamet da sam u toliko lošoj formi, da mogu zaboraviti na nogomet ili čak i na trčanje za autobusom. Postao sam svjestan da figurom podsjećam na strica, koji je umro od infarkta s 47 godina!

Snaga prirodnih sagorjevača masti

Ivan se vratio doma, uključio računalo i počeo tražiti rješenje. Ipak, svugdje su bili isti, bezvezni savjeti - manje jedi, više se kreći. Lako je to reći. Ali na kraju je naišao na obećavajuću stranicu. Tamo je govorio nutricionist. On je objašnjavao, da se nakon 30 godina života, a ponekad čak i ranije, metabolizam znatno usporava. Ono što se nekad jelo bez problema, sada ostaje u obliku masti na trbuhu. Zbog toga je za učinkovitu borbu s prekomjernom težinom potrebno sredstvo, koje će imati utjecaj na organizam iznutra i natjerati ga na sagorijevanje nagomilane masti. Pokazalo se da je takva metoda pronađena nedavno. Znanstvenici su iskoristili snagu prirodnih sagorjevača masti i napravili sredstvo, koje daje izvanredan poticaj za mršavljenje. Kao prvo, primorava organizam na sagorijevanje glukoze i masti, prvenstveno u jetri. Kao drugo, što je neobično važno, usporava oslobađanje šećera u krv. A kada se u krvotoku ne gomila šećer, tada se ne akumulira mast. Sinergija oba ta djelovanja omogućava istovremeno sagorijevanje i blokiranje gomilanja masti na prirodan i siguran način. 

Od trbuha do pastuha!

- Ovaj tretman je bio pun pogodak! Jednostavno sam osjećao kako kilogrami spadaju, a pod valovima masti se pojavljuju isklesani mišići. Nakon nekoliko mjeseci izgledao sam kao nov čovjek, kao bog! - sretan je Ivan - Najbolje je bilo to, da je cijelo to mršavljenje bilo tako jednostavno, da mi je žao svih tih momaka koji liju litre znoja po teretanama. Na učinke nije trebalo dugo čekati. Kada se Ivan pojavio sa svojim novim tijelom u gradu, žene kao da su poludjele.

- Otkad sam se oprostio od svog ogromnog trbuha, mogu praktično birati djevojke. Više se ne događa da me neka ignorira, čak naprotiv, upravo se meni ponekad smuči njihovo neprestano interesiranje.

Samo danas jeftinije

Ivan je samo jedan od ogromnog broja muškaraca, koji su se već oslobodili nagomilane masti. Tretman, zahvaljujući kojem je pobijedio višak kilograma, postaje sve popularniji u državi i inozemstvu. Proizvođač je tako zadovoljan, da je pripremio specijalnu ponudu za naše čitatelje - samo danas tretman je moguće dobiti po nižoj cijeni, a uz to dobiti i 100% jamstvo povrata novca u slučaju nezadovoljstva učincima. Dakle, ne čekaj - priključi se tisućama muškaraca, koji su promijenili svoje živote na bolje!

Ako se također želiš zauvijek osloboditi viška kilograma, klikni ovdje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao