Obavijesti

Karneval u Garden Mall-u uz bogate nagrade i slasne krafne!

Karneval u Garden Mall-u uz bogate nagrade i slasne krafne!
16

Festival dječjih maski, Bal pod maskama i Festival školskih maski dio su karnevalske ludnice koja je zavladala Garden Mallom tijekom koje je prodefiliralo više od 1000 dječjih maski!

Karnevalska ludnica u Gardenu je počela „Festivalom  dječjih maski“  u organizaciji udruge „Harfa“ i projekta „Nasilje nije hrabrost“. Kreativne maske je predstavilo više od 20 karnevalskih skupina predškolskog uzrasta. Velikodušni posjetitelji su mogli omastiti brk slasnim krafnama u zamjenu za dobrovoljni prilog udruzi „Palčić Gore“, a program se odvijao pod budnim okom stručnog karnevalskog žirija i predsjedavajućim Daliborom Petkom i popularnom dječjom TV voditeljicom Dubravkom Zimom.

Pod motom „nema bala do maskenbala“ s veselim i rasplesanim programom u Garden Mallu nastavili smo 01.03.2014. na „Balu pod maskama“. Na fašničkoj pozornici predstavili su se klubovi sa svojim karnevalskim koreografijama i izvedbama, u punoj raskoši šarenih i bogatih kostima na kojima bi zavidjele i venecijanske dame i brazilske plesačice, zaplesali su izvođači plesnog kluba Edite Cebalo, plesnog kluba „Lana“, plesnog kluba „Megablast“, plesnog studija „Escape“, plesnog studija „Keiko“, plesnog kluba „Arka“, plesnog kluba „Scorpio“, plesnog kluba „Hypnotic“, akrobatskog rock'n'roll kluba „Limbo rock“ i kluba za djecu i mladež „Pinokio“.

Nedjelja 02.03.2014. je bila rezervirana za  „Festival školskih maski“ gdje su se pod dirigentskom palicom Marijane Batinić i Krešimira Strbada predstavile školske skupine sa svojim karnevalskim koreografijama i kreativnim izričajem. Bilo je tu obilje ljubavi i mržnje, ekologije i satire, navijačkih nereda i sladunjavih sapunica...  vodozemaca, čarobnica, retro šminkera, kauboja, vatrenih navijača i ostalih maštovitih karnevalskih koreografija u režiji: O.Š. Sesvete, O.Š. Ivan Benković  - Dugo Selo, Taekwodno klub Dubrava, O.Š. Granešina  - sekcija KUD Ruža Prigorja, „Rock juniors“ školski band O.Š. Bukovac, kluba mažoretkinja „Sesvećanke“, Dječjeg doma Zagreb, KUD Croatia, a posjetitelje je posebno iznenadio slavni raper Nered koji je uletio u karnevalsku navijačku koreografiju Škole nogometa Žuti Brijeg. Stari narodni običaj nalaže kako maškare treba darivati, stoga je Garden Mall darovao najbolje skupine nagradnim fondom u visini od 7.000,00 kn i nezaobilaznim krafnama obogaćenim ekstra kalorijama, nezdravim pekmezom i šećerom od kojih se kvare zubi! Neka se djeca prežderavaju i uživaju u ovo ludo i razuzdano karnevalsko vrijeme!  

U dva karnevalska vikenda pokladnim daskama Garden Malla je prodefiliralo više od 1000 dječjih maski, čime je najljepši cvijet na istoku grada potvrdio status trgovačkog i društvenog centra zagrebačkog istoka. Program su podržale najbolje od najboljih trgovina Garden Malla: Kerver Yachting, Profil Mozaik, Interspar, Magic Baby, Muller, Automatic Toys, Simple frizerski salon i Skiny.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"