Komentari 0

KigoKasa - fiskalna kasa temeljena na Cloud tehnologiji

KigoKasa - fiskalna kasa temeljena na Cloud tehnologiji

KigoKasa spada među najinventivnija riješenja na hrvatskom tržištu za upravljanje poslovanjem s mogučnoću izdavanja fiskalnih računa

KigoKasa je prilagođena za ugostiteljstvo, trgovinu te razne uslužne djelatnosti. O kvaliteti proizvoda dovoljno govori podatak o preko 1000 zadovoljnih klijenata.

Jednostavno mobilno poslovanje

KigoKasa je dostupna na svim uređajima i operativnim sustavima . KigoKasa je pogodna i za korištenje na terenu s praktičnim mobilnim printerom. Mobilna izvedba zanimljiva je brojnim poduzetnicima. Praktična je za rukovanje i omogućava veliku fleksibilnost poslovanja.

Moderna Cloud tehnologija

U izradi KigoKase korištena je Cloud tehnologija. Popularno “poslovanje u oblacima“ sve je češći izbor poduzetnika zbog isplativosti i visoke razine sigurnosti podataka. To u praksi znači da su Vaši podaci uvijek spremljeni na sigurnom poslužitelju i dostupni su neovisno o eventualnim vanjskim smetnjama.

Dodatne funkcije olakšavaju poslovanje

Dodatne pogodnosti su trenutačan uvid u stanje skladišta i dnevnog utroška, te mogućnost trenutnog unošenja promjena preko mobitela, tableta ili stolnog računala. Osim vođenja više skladišta u poslovnicama, dostavljačima i radnicima na terenu posebno je atraktivna mogućnost povezivanja na centralno skladište. KigoKasa podržava i izdavanje R1 računa na terenu i u poslovnicama, i to po potrebi u A4 formatu ili mobilnom pos formatu . Osim samog programa, na raspolaganju su Vam i mobilni printeri za prijenosne fiskalne blagajne po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Prihvatljiva cijena fiskalizacije

Cijena instalacije je fiksna i iznosi jednokratno 800 kuna. Korisnička podrška, nadogradnje, održavanje i backup podataka mjesečno se plaća od 49 – 119 kuna ovisno o broju dnevno izdanih računa. Prema ovom modelu cijena fiskalizacije prilagođena je Vašim poslovnim potrebama.

Svi zainteresirani imaju pravo na tjedan dana besplatnog testiranja. Ako naručite KigoKasu preko ovog linka imate pravo na 10% popusta. Saznajte više!