Obavijesti

KLM po prvi put u povijesti tvrtke leti za Hrvatsku!

KLM po prvi put u povijesti tvrtke leti za Hrvatsku!
1

KLM najavljuje uvođenje novih sezonskih letova Zagreb - Amsterdam - Zagreb. Otvaranjem ovog novog odredišta, KLM želi investirati u ekonomski i turistički razvoj Nizozemske i Hrvatske

Od 27. svibnja 2014. do 25. listopada 2014. KLM-ova podružnica Cityhopper uvodi četiri leta tjedno za Zagreb i to utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, zrakoplovom Fokker 70, koji raspolaže sa 80 sjedala.

Putnicima će biti na raspolaganju dva putnička razreda: European Business i Economy Class. Štoviše, putnici će moći uživati i u zoni Economy Comfort, koja nudi sjedala sa 10 centimetara dodatnog prostora za noge, dozvoljava dvostruko veće spuštanje naslona za leđa, te ima prioritet pri ulasku i izlasku iz zrakoplova. 

Red letenja četiri puta tjedno je vremenski prilagođen, kako bi putnici optimalno mogli koristiti KLM-ovu mrežu od 160 odredišta širom Europe i svijeta, kao što su Buenos Aires, Manila i Nairobi, preko zračne luke Amsterdam - Schiphol. Kao jedna od lakših i izuzetno dobro strukturiranih zračnih luka u svijetu, Schiphol godinama uživa visoko povjerenje putnika. Jedinstveni jednoterminalski koncept zračne luke omogućava transfere sa leta na let cak i unutar 40-ak minuta.

KLM tjedni raspored letova od 27. svibnja 2014

Utorak, četvrtak, subota i nedjelja: 

KL 1943 Amsterdam – Zagreb: 14:30-16:20 

KL 1944 Zagreb – Amsterdam: 16:55-19:05 

"Otvaranjem ove nove usluge, KLM iskazuje svoj veliki interes za hrvatsko i bosansko -hercegovačko tržište. Zagreb je jedino novo odredište u centralnoj i jugoistočnoj Europi. Ja sam stoga iznimno sretan zbog slijetanja KLM-a u Hrvatsku, po prvi put u njenoj povijesti. Moj tim i ja ćemo usmjeriti sav naš trud i napore, kako bi trenutno još samo sezonski let pretvorili u redovnu liniju tijekom cijele godine."
Vincent Kas, generalni direktor Air France KLM Alps and Balkans

 "Veliko nam je zadovoljstvo što KLM od 27.5. uvodi letove za Hrvatsku. Nizozemska je iznimno bitno emitivno tržište, s  više od 320 tisuća turista koji godišnje posjete Hrvatsku, te vjerujem kako ce direktna zračna povezanost doprinijeti i povećanju turista između naših zemalja. Zahvaljujući KLM-u Hrvatska ce imati mogućnost ugostiti nove internacionalne goste, a Hrvati profitiraju s novim odredištima sirom svijeta. Vjerujem da će ta direktna, nova linija doprinijeti  povećanju broj avio turista u Hrvatskoj, te će predstaviti za nas novi jaki segment tržišta."  
Ministar turizma Hrvatske Darko Lorencin

Rezervacije su moguće od danas na www.klm.com ili www.airfrance.hr, na telefon 01/4890-800, u našoj Air France KLM Poslovnici, Kršnjavoga 1 ili u vašoj putničkoj agenciji.  

Cijena povratne karte Zagreb-Amsterdam-Zagreb će se kretati već od 129 EUR po putniku, uključujući pristojbe zrakoplovne luke Zagreb. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja
Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena