Obavijesti

Kolumne

Pomozite! Prodali smo joj stan, a ona nam stvara probleme

Prodali smo stan jednoj ženi i ona nam stalno stvara probleme, više ne znamo što napraviti. Od toga je stradalo i moje i suprugovo zdravlje, što da napravimo?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.   

Poštovani gospodine Mevludine,

sagradili smo kuću i prodali jedan stan, no tad su nastali veliki problemi, koji nas svakodnevno prate. Žena koja je sada vlasnica prodanog stana iz dana u dan nam pakosti i stvara nevolje na svim poljima. Zanima me hoće li ona prodati svoj dio i otići ili će se ova situacija nastaviti? Više ne znam što napraviti. Osim toga zanima me i kakvo će biti suprugovo i moje zdravlje. 

šifra: zahvalna Juliška

Odgovor:

Draga gospođo, ja ne vidim da vam ta gospođa stvara bilo kakve velike i nerješive probleme. Pretjerano se opterećujete. Ona je kupila stan, a vi se bojite nečega što zapravo nema prevelike podloge u stvarnosti. Vidim da ste vi pozitivna, rječita i stabilna gospođa, no također ste i pomalo posesivni te u posljednje vrijeme i nesigurni. Sasvim nepotrebno. Oduvijek ste bili na oprezu i sumnjičavi u odnosima s drugim ljudima, ali doista trenutačno nemate razloga za brigu. Vidim da vam ona namjerno ne pakosti, a vi biste trebali pozornost usmjeriti na važnije stvari. 

Zato pripazite na na povišen tlak, dijabetes i srce. Napravite dodatne pretrage i uz liječničku pomoć će doći do velikog napretka. Vidim da je suprug ponekad tvrdoglav i da sve radi na svoj način, ali je istodobno i vrlo pažljiv. Ima probleme s prostatom i abdomenom, no to nije ništa strašno. Vaše predrasude i sumnje prema ženi kojoj ste prodali stan su neosnovane, no vidim vam uspon u svakom pogledu, a osobito od petog mjeseca ove godine.

Udovica sam i samoća me sve više ubija 

Poštovani gospodine Mevludine,

stalno čitam vašu rubriku i vjerujem u vas. Znam da dobivate puno pisama, no svejedno pišem ponovno i nestrpljivo čekam odgovor. Imam 62 godine i samoća me ubija. Udovica sam i zapravo cijeli život čekam ljubav jer je u braku nisam imala dovoljno. Svi mi govore da dobro izgledam, ali ja cijelo vrijeme nekoga čekam. Hoće li on doći ili će mi u čekanju proći život? Imam osjećaj da me nitko ne primjećuje kad izađem van. Zapravo, sviđa mi se jedan čovjek, ali on kao da me ne primjećuje. 

šifra: čekam

Odgovor:

Vidim da ćete do kraja ovog ljeta konačno stupiti u kontakt s pozitivnim gospodinom te da ćete biti jako zadovoljni. Vrlo ste stabilni i osjećajni te jako volite urednost, temeljitost i stabilnost. Pozitivni ste, a bit će i gospodin kojeg ćete upoznati. Imat ćete zajedničku budućnost. Zdravlje vam je dobro. Sljedeće godine vidim vam brak i stabilnost u svakom pogledu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode