Obavijesti

Kolumne

Pomozite! Prodali smo joj stan, a ona nam stvara probleme

Prodali smo stan jednoj ženi i ona nam stalno stvara probleme, više ne znamo što napraviti. Od toga je stradalo i moje i suprugovo zdravlje, što da napravimo?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.   

Poštovani gospodine Mevludine,

sagradili smo kuću i prodali jedan stan, no tad su nastali veliki problemi, koji nas svakodnevno prate. Žena koja je sada vlasnica prodanog stana iz dana u dan nam pakosti i stvara nevolje na svim poljima. Zanima me hoće li ona prodati svoj dio i otići ili će se ova situacija nastaviti? Više ne znam što napraviti. Osim toga zanima me i kakvo će biti suprugovo i moje zdravlje. 

šifra: zahvalna Juliška

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odgovor:

Draga gospođo, ja ne vidim da vam ta gospođa stvara bilo kakve velike i nerješive probleme. Pretjerano se opterećujete. Ona je kupila stan, a vi se bojite nečega što zapravo nema prevelike podloge u stvarnosti. Vidim da ste vi pozitivna, rječita i stabilna gospođa, no također ste i pomalo posesivni te u posljednje vrijeme i nesigurni. Sasvim nepotrebno. Oduvijek ste bili na oprezu i sumnjičavi u odnosima s drugim ljudima, ali doista trenutačno nemate razloga za brigu. Vidim da vam ona namjerno ne pakosti, a vi biste trebali pozornost usmjeriti na važnije stvari. 

Zato pripazite na na povišen tlak, dijabetes i srce. Napravite dodatne pretrage i uz liječničku pomoć će doći do velikog napretka. Vidim da je suprug ponekad tvrdoglav i da sve radi na svoj način, ali je istodobno i vrlo pažljiv. Ima probleme s prostatom i abdomenom, no to nije ništa strašno. Vaše predrasude i sumnje prema ženi kojoj ste prodali stan su neosnovane, no vidim vam uspon u svakom pogledu, a osobito od petog mjeseca ove godine.

Udovica sam i samoća me sve više ubija 

Poštovani gospodine Mevludine,

stalno čitam vašu rubriku i vjerujem u vas. Znam da dobivate puno pisama, no svejedno pišem ponovno i nestrpljivo čekam odgovor. Imam 62 godine i samoća me ubija. Udovica sam i zapravo cijeli život čekam ljubav jer je u braku nisam imala dovoljno. Svi mi govore da dobro izgledam, ali ja cijelo vrijeme nekoga čekam. Hoće li on doći ili će mi u čekanju proći život? Imam osjećaj da me nitko ne primjećuje kad izađem van. Zapravo, sviđa mi se jedan čovjek, ali on kao da me ne primjećuje. 

šifra: čekam

Odgovor:

Vidim da ćete do kraja ovog ljeta konačno stupiti u kontakt s pozitivnim gospodinom te da ćete biti jako zadovoljni. Vrlo ste stabilni i osjećajni te jako volite urednost, temeljitost i stabilnost. Pozitivni ste, a bit će i gospodin kojeg ćete upoznati. Imat ćete zajedničku budućnost. Zdravlje vam je dobro. Sljedeće godine vidim vam brak i stabilnost u svakom pogledu. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang