Obavijesti

Koncert grupe Flyer ispred MSU-a - ulaz slobodan

Koncert grupe Flyer ispred MSU-a - ulaz slobodan
4

U petak, 11.07., koncert Flyera u 20:00 na platou ispred restorana MSU-a. Ulaz je slobodan za sve željene odličnih hitova: Mala iluzija, O jednoj mladosti, Stanica prema suncu

U sklopu projekta "Ljeto u MSU uz Jadransko" Zagrebački plavi donosi koncert grupe Flyer. Koncert počinje u 20 sati ispred MSU-a. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje koji će imati priliku osvojiti nagrade - CD i majice Flyera, pivo i grickalice. Uz to u atraktivnom prostoru ispred MSU-a većina pića vas očekuje po promotivnim cijenama.

Grupa Flyer osnovana je 1996. i od tada stvara na hrvatskoj pop sceni. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se prisjetite starih ili pak uživate u novim hitovima jedne od najpoznatijih hrvatskih pop skupina. Naime, grupa Flyer je izdala novi singl "Sve je u redu" u produkciji Zvonimira Duspera dok je spot režirao Vanja Vascarac.

Neke od najvećih hitova grupe Flyer poslušajte klikom na YouTube linkove: "Mala iluzija", "Stanica prema suncu", "O jednoj Mladosti".

Osim besplatnih koncerata petkom, Ljeto u MSU uz Jadransko obuhvaća niz koncerata na krovnoj terasi MSU-a, filmske projekcije te izložbu Vlasta Delimar "To sam ja". Ovog vikenda, osim u besplatnom koncertu Flyera u petak, možete uživati i u subotnjem koncertu istarskih rockera Gustafa koji će koncert održati na atraktivnoj lokaciji krovne terase MSU-a. Gustafi uvijek stvore odličnu atmosferu, a neponovljiv ambijent krovne terase MSU-a, pretvorit će koncert u nezaboravno iskustvo. Koncert počinje u 21:00, a ulaznica od 79 kuna, osim koncerta, uključuje projekciju filma "Mamin dečkić" u 17:30 ili "Adelin život" u 19:00 sati te posjet izložbi Vlaste Delimar "To sam ja" koju možete posjetiti radnim danom od 11:00 do 21:00 te subotom od 11:00 do 24:00.

Više informacija potražite na www.24sata.hr/ljetoumsu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao