Jadranka Boban Pejić, prvo ime zdrave prehrane u Hrvatskoj, autorica je nove knjige pod nazivom Prirodno bez glutena u izdanju Planetopije
Kuharica Prirodno bez glutena uz bio&bio radionice kuhanja
Prehrana bez glutena sve je popularniji način prehrane diljem svijeta. Ovaj nutricionistički trend ujedno je i podsjetnik o nužnosti detoksikacije organizma od sveprisutnog glutena. Knjiga Prirodno bez glutena je pravi mali zbornih korisnih savjeta o zdravom načinu života, savjetima za pravilnu i cjelovitu prehranu uz brojne ukusne bezglutenske recepte.
Saznajte sve o bezglutenskoj prehrani uz autoricu knjige Jadranku Boban Pejić na predavanju koje će se održati u srijedu 10.12. u 19h u dvorani Makronova centra Ilica 11.
Sve koji žele naučiti pripremati hranu bez glutena pozivamo na bio&bio radionice u zagrebačkoj Makronovi po promotivnoj cijeni od 79 kn. Radionice će zbog velikog interesa biti održane u tri termina: 12.12.; 16.12. i 17.12.2014. u vremenu od 17-19h
Predbilježbe i informacije na 01 4847 119 info@makronova.com
Evo kako danas rade dućani: Planirali ste lasagne, ali ste odustali? Znamo kako vam je...
Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdjeŠvicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa
Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjeduRazbila se u sitne komadiće: Nemo su oštetili osvojen trofej nakon pobjede na Eurosongu...
Tijekom izvođenja pobjedničke pjesme došlo je do nezgode i Nemo su razbili osvojenu statuu