Obavijesti

Kvalitetne Meblo kuhinje po mjeri već od 9.989 kn

Kvalitetne Meblo kuhinje po mjeri već od 9.989 kn
15

Od 01. ožujka u svim Meblo salonima u tijeku je akcijski popust od 25% na sve Meblo kuhinje! Meblo kuhinje po mjeri - spoj cijene i kvalitete već od 9.989 kn


Od 01. ožujka u svim Meblo salonima i Meblo web shop-u u tijeku je akcijski popust od 25% na sve Meblo kuhinje!

 U skladu sa zahtjevima prostora predložiti ćemo najbolje rješenje za vašu kuhinju po mjeri! 

Meblo programi kuhinja Astra i Sphera  broje više od 40 modela kuhinja visoke kvalitete materijala, suvremenih tehnoloških rješenja te klasičnog ili modernog dizajna. Meblo izrađuje kuhinje po mjeri, širok izbor elemenata prilagodljivih dimenzija omogućava funkcionalno rješenje svakog pojedinačnog projekta kuhinje, koji izrađuju Meblovi arhitekti

Razgovor o potrebama i navikama korisnika kuhinje, sagledavanje mogućnosti prostora i tehničkih elemenata kao što su pozicije priključaka za struju, plin, vodu, detaljna izmjera prostora i izrada projekta dio su svakodnevnih aktivnosti meblovih savjetnika za uređenje interijera. Kod izbora kuhinje veoma je bitna dobra tehnička priprema, adekvatan projekt i nacrt kako bi se prostor maksimalno funkcionalno iskoristio.

Za tu svrhu na raspologanju su nam brojna detaljno razrađena tehnološka rješenja kuhinjskih elementa- više varijanti rješenja kutnog elementa, sa izvlačnim policama, sa rotirajućim košarama, sa preklopnim vratima, brojna rješenja uskih izvlačnih elemenata širine samo 15cm koji postaju praktična rješenja za odlaganje ulja, octa i boca, visoki ormari širine 60-90 cm koji adekvatnim rasporedom unutranjih košara i pregrada postaju spremišta za hranu i prave pokretne smočnice.

Na raspologanju su i brojna inovativna rješenja izvlačnih radnih ploha, unutarnje rasvjete ormarića koja se aktivira prilikom otvaranja elementa, fleksibilnih polica kojima se mogu iskoristiti i kosine i atipične dimenzije zidova, koje su obogaćene i dodatnom unutarnjom rasvjetom pa posataju i zanimljiv dekorativni element kuhinje.

Više od 30ak boja, mat ili sjajne obrade, protuklizne radne površine, satinirano ili prozirno staklo, led rasvjeta, klasično otvaranje elemenata sa ručkama ili uz klik sistem bez vidljivih ručkica, zaobljene 3D ili ravne fronte kuhinjskih elemenata samo su neke od brojnih mogućnosti pri odabiru kuhinje u Meblu.

Uz vašeg osobnog Meblo savjetnika za uređenje interijera korak po korak provest ćemo vas kroz bogatu ponudu i u skladu sa zahtjevima prostora predložiti najbolje rješenje za vašu kuhinju po mjeri!

Pored svega navedenog, Meblo kuhinja duljine 270cm, može biti vaša za već 9.989 kn! Provjerite naš tipski sastav, optimalna kvaliteta uz atraktivnu cijenu Meblo kuhinje!

Pored popusta na Meblo kuhinje, u svim Meblo salonima  i Meblo web shop-u u tijeku je akcijski popust od 15% na kompletan asortiman tapeta i dekora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori