Obavijesti

Labudov stručni tim za čistoću u bjelovarskoj obitelji Barković

Labudov stručni tim za čistoću u bjelovarskoj obitelji Barković
4

Koliko god sam se trudila da pojasnim suprugu neke stvari, on je uvijek radio po svom, a sada će napokon iz prve ruke vidjeti kako to rade profesionalci

Presretni smo što smo osvojili kompletno čišćenje stana, kazala je Ivana Barković (28) iz Bjelovara dok je suprug Alen (32) u naručju držao godinu dana staru kćer Luciju. Kako Ivana radi u KBC-u Dubrava u Zagrebu, a suprug je zaštitar, rijetko imaju priliku zajednički očistiti stan.  Tim za čistoću počeo je od kuhinje, koja je uvijek najprljavija jer se u njoj pripremaju jela. 

Tojerove profesionalke sudoper i kuhinju „obradile“ su Super Jonom, a tvrdokorne mrlje s pećnice nakon 10- ak minuta djelovanja Permetala pobjegle su pred vještim rukama. Nije prošlo više od 20-ak minuta, a kuhinja je, na zadovoljstvo svih, zabljesnula u novom sjaju. Nakon kuhinje na red je došla kupaonica. 

Labudov Sanitar Ultra Strong u spretnim rukama Nikoline i Mare izbrisao je mrlje od kamenca s kade, slavina i sudopera a istodobno je uklonio sve bakterije kako bi kupaonica bila sigurna za njih i njihovo dijete. U dnevnom boravku naše su profesionalke s lakoćom pobrisale prašinu s namještaja uz pomoć Super Jon Universala, koji se pokazao jednako učinkovit i na rubovima televizora i okolnih polica, bez tragova brisanja. 

Budući da je supruga glavna za pranje stakla, ona će najviše uživati u dugoročnom efektu Super Jon Antistatica za stakla koji odbija čestice prašine i njihovo nakupljanje, rekao je Alen. A za nježno pranje odjeće naše male Lucije dobili smo i Meri Merino Sensitive s dodatkom omekšivača. Osim zaliha Labudovih sredstava za čišćenje, Ivana i Alen osvojili su Whirlpoolove perilice rublja i posuđa najnovije tehnologije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.