Obavijesti

Laganini donosi duh Mediterana u središte Zagreba

Laganini donosi duh Mediterana u središte Zagreba
1

Karlovačko Laganini Radler pružit će svojim odraslim potrošačima jedinstveno mediteransko iskustvo 11. svibnja na Cvjetnom trgu uz klapske pjesme i mediteranske okuse.

Sljedeći vikend priuštite si pravi predah i pobjegnite na trenutak od svakodnevnom stresa. Dođite na zagrebački Cvjetni trg gdje ćete moći uživati u pravom mediteranskom ugođaju. Karlovačko Laganini Radler novo je osvježenje koje stiže iz Karlovačke pivovare. Riječ je o jedinstvenom spoju Karlovačkog svijetlog piva i osvježavajućeg voćnog soka s okusom limete, cilantra i mirta (korijandera i mirte). Zašto Laganini? Zato što je Karlovačko Laganini Radler inspiriran Mediteranom i mediteranskim stilom života koji odiše filozofijom “polagano”, “pomalo”. Vodeći se filozofijom uživanja u životu, stvoren je Karlovačko Laganini Radler za svakodnevno uživanje i opuštanje.

Domaćini na događaju Laganini na Cvjetnom bit će dvoje simpatičnih Dalmatinaca: Antonija Blaće i Luka Nižetić. Njih dvoje pokazat će našim čitateljima i posjetiteljima što je prava fjaka i izvorna mediteranska spiza, a možda ih ponesu i zvuci klapske pisme pa i zapjevaju. 

Osim toga, sretni dobitnici Karlovačko Laganini Radler natječaja uživat će u VIP laganini tretmanu na Cvjetnom trgu. Do ove originalne nagrade, koja zaokuplja sva osjetila, te donosi duh Mediterana u središte Zagreba, čitatelje 24sata dovele su njihove definicije pojma laganini. Vanja Kefurt je napisala: "Laganini je definicija koja označava situaciju koja je L - agodna, A - traktivna, G - enijalna, A - vanturistička, N - ajljepša, I - dealna, N - najdivija, I - dilična". Matija Tuđen osvojio nas je opisom: "Laganini je mentalno stanje tijela i duha, koje si čovjek mora priuštit kad-tad, a definicija je ta da usprkos svim problemima, moreš bilo di i bilo kad zavalit se i bar na trenutak otić daleko od svega i laganini popit omiljeno pivo". Oni, ali i ostalih 18 čitatelja, koji su nas oborili s nogu svojom kreativnošću, u nedjelju 11. svibnja doživjet će jedinstveno iskustvo na događaju Laganini na Cvjetnom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"