Obavijesti

Laganini na Cvjetnom u novom terminu - 11. svibnja

Laganini na Cvjetnom u novom terminu - 11. svibnja
1

Karlovačka pivovara vas poziva na Laganini na Cvjetnom koji će se održati 11. svibnja. Na ovom posebnom događaju moći ćete uživati u novom pivu - Karlovačko Laganini Radleru.

Utrka s vremenom ne prestaje i na nju smo se, na žalost, već svi navikli. Karlovačka pivovara poziva vas da se uz Karlovačko Laganini Radler prebacite na laganini tempo: usporite, oduprite se žurbi i stresu te uživajte u odličnom Karlovačko Laganini Radleru.

Razmislite je li užurban način života prirodan? Treba li on zaista takav biti? Krenimo od prirode… Priroda je opuštena, priroda je laganini. Ne bismo li i mi trebali biti takvi? Prebacite se na laganini…

Dobar primjer ove filozofije su stanovnici Mediterana čija je filozofija: ako možeš danas, ostavi za sutra... odmori svaki dan nakon ručka... samo pomalo...lako ćemo… ako vidiš koga da odmara pomogni mu... I zaista, ako malo bolje razmislimo u prirodi je upravo tako: sve se odvija u svom ritmu, ritmu koji daje dovoljno vremena i prostora za svaki detalj. Prirodno je laganini. Priroda je laganini.

Upravo ovaj princip postao je životna filozofija cijele jedne kulture - mediteranske. Inspirirani laganini načinom života stručnjaci Karlovačke pivovare stvorili su osvježenje koje nas podsjeća da usporimo i prebacimo u laganini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pažljivo birajući samo prirodne sastojke, oni su došli do idealne recepture koja se bazira na svijetlom Karlovačkom pivu kojem su dodani prirodni sok s okusom limete, cilantra i mirta. Tako je stvoren Karlovačko Laganini Radler, jedinstveno osvježenje inspirirano Mediteranom. Karlovačko Laganini Radler spaja dva omiljena užitka, pitkost svijetlog piva  te poznate okuse i mirise Mediterana koji su prirodna nadopuna šumu valova, izležavanju na ležaljci, bezbrižnom drijemanju u hladovini primorskih borova...

Naši čitatelji imat će priliku među prvima u Hrvatskoj kušati Karlovačko Laganini Radler.

VIP tretman uključuje konzumaciju i nesvakidašnje uživanje na Cvjetnom trgu uz voditelje Antoniju Blaće, Luku Nižetića i klapu Kampanel, a osvojili su ga: 

Suzana Muškić,
Mijo Frankić
Ornela Červar
Mladen Orsić
Rajko Pintarić
Edo Barić
Stjepan Posavec
Vanja Kefurt
Danijel  Štajduhar
Jelena Horvat
Ivana Dabović
Antonio Dananić
Lea Šimac
Ivica Mukavec
Matija Tuđen
Maja Kiš
Ines Orinčić
Milivoj Simunović
Tanja Džido
Željka Zorić

Okus Karlovačko Laganini Radlera odlično se slaže s različitim vrstama jela, a posebno dobro se sljubljuje s morskim specijalitetima koje pripremamo za sve posjetitelje događaja i za nagrađene čitatelje.

Karlovačko Laganini Radler odlično gasi žeđ i idealan je za sunčane i tople dane, proljetne zabave i ljetna druženja. S novim članom obitelji Karlovačkog piva sjetit ćete se svaki dan uživati u životu, u svakom trenutku, usporiti ritam i dati svojim osjetilima priliku da se potpuno opuste.

Povedite se i vi laganini filozofijom, priuštite si pravi predah inspiriran najboljim iskustvima Mediterana!

Laganini na Cvjetnom održat će se 11. svibnja na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!