Obavijesti

Besplatnom laserskom korekcijom vida riješi se briga!

Besplatnom laserskom korekcijom vida riješi se briga!
1

Lasersko skidanje dioptrije danas je rutinski izvanbolnički zahvat kojemu se podvrgava sve više i više osoba koje žele unaprijediti kvalitetu svog svakodnevnog života

Mnogim ljudima san je riješiti se naočala i kontaktnih leća zauvijek, a ipak dobro vidjeti svijet oko sebe. Rješenje je lasersko skidanje dioptrije.

U Poliklinici Bilić Vision, LASIK i PRK su dvije najizvođenije metode laserskog uklanjanja dioptrije; bezbolne su i sigurne te omogućuju brz povratak normalnim aktivnostima. 

Nema nikakve razlike u mogućim nuspojavama kod laserskog skidanja dioptrije u jesenskim ili zimskim mjesecima. Jesen je idealno vrijeme za postupak koji je brz, bezbolan te dovodi do brzog povratka oštrog vida. Nošenje naočala ili kontaktnih leća ponekad otežava bavljenje sportom ili rekreativnim aktivnostima kao što su planinarenje, šetnje, rolanje, vožnja biciklom ili motorom.

Problema nošenja naočala javlja se i prilikom odlaska na skijanje stoga zaboravite naočale, riješite se dioptrije i vratite se vašim aktivnostima već nakon dva tjedna oporavka!

Odsada se i ti možeš riješiti naočala ili kontaktnih leća i skinuti dioptiju u Poliklinici Bilić Vision POSVE BESPLATNO!

Priredili smo za svoje čitatelje KVIZ ZNANJA o laserskom skidanju dioptrije. Nije potrebno imati doktorat medicinskih znanosti da bi se točno odgovorilo na pitanja. 

Pet jednostavnih pitanja o laserskom skidanju dioptrije dovest će te do glavne nagrade - posve besplatne laserske korekcije vidne oštrine, besplatnog predoperacijskog očnog pregleda i tri besplatne poslijeoperacijske kontrole! Znanje, brzina i točnost bit će bogato nagrađeni.

Imamo za vas čak tri utješne nagrade – besplatni predoperacijski očni pregled – za sve one koji sanjaju život bez naočala ili kontaktnih leća.

Zaigrajte uz 24sata i Polikliniku Bilić Vision i ostvarite svoje snove!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je