Obavijesti

Legendarni Gustafi oduševili publiku na krovu MSU-a

Legendarni Gustafi oduševili publiku na krovu MSU-a
4

Gustafi užarili krov MSU-a - impresivan nastup zaigranih Istrijana nagovijestio papreni nastavak multimedijskog projekta „Ljeto u MSU uz Jadransko“. Slijede Bambi Molestersi i Jinxi!

Iako je ovaj tjedan obilježen nižim temperaturama nego što je uobičajeno za ljetno razdoblje, svi koji su se ove subote našli na krovu MSU-a nisu primjećivali prohladno vrijeme zahvaljujući sinoćnjem užarenom koncertu legendarnih Gustafa. Ovi  talentirani Istrijani, prepoznatljivi po idealnom spoju korijenskog rocka, istarskog narodnog melosa i inih glazbenih smjerova, unijeli su specifičnu energiju u četvrti čin projekta „Ljeto u MSU uz Jadransko“ koji se odvija u partnerstvu s 24sata, Zagrebačkim plavim i pod generalnim pokroviteljstvom Jadranskog osiguranja.

Egzistirajući na glazbenoj sceni već dvadesetak godina, ne čudi da su Gustafi imali što za ponuditi publici s njihovog raznolikog „menija“ uspješnica, no sudeći prema reakcijama publike na vrhu muzeja, očigledno je da njihova karizma i optimizam ne blijede bez obzira na njihov dugi radni staž. Osim što su uživali u nastupu na višoj nadmorskoj visini i biti dijelom MSU-ove inicijative, također im je pošlo za rukom unijeti dašak Istre i aktivno uključiti njihove fanove u štalu na krovnoj teraci muzeja kombinacijom novih i malo starijih hitova. 

Tako je ovim koncertom obilježeno više od pola programa „Ljeto u MSU! uz Jadranko“ koji je prije Gustafa ugostio vodeća rock imena poput Rundek Cargo Trija, Elementala i Urban & 4, a još se očekuju narednih subota preostala dva benda - Bambi Molesters i Jinxi na vrhu MSU-a od 21:00. Ova multimedijska manifestacija za ulaznicu od 79 kuna nudi subotnju zabavu u tri faze – rock koncerte na krovu muzeja, filmsku projekciju ponajboljih filmova sezone „Best of Metropolis“ u klimatiziranoj dvorani Gorgona i veliku retrospektivnu izložbu Vlaste Delimar. 

Također uključuje i klupske rock svirke uživo svakog petka od 20 sati na platou ispred restorana MSU-a, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje. Vraćajući se u „Korijene rocka“ do sada su se mogli čuti mladi perspektivni bendovi poput Oridano Gypsy Jazz Banda, Changes, Only Friends and Family i Flyer te narednih tjedana InFusion i Romobil.

Stoga svi gladni kvalitetnih sadržaja i dobrog provoda imaju još prilike uživati u ljetnoj sezoni u MSU, a s obzirom na ograničen broj ulaznica zbog sigurnosti ove atraktivne lokacije, potrebno je osigurati svoje ljeto u muzeju na vrijeme preko Entrio prodajne mreže ili na blagajni MSU-a, poručuju iz MSU-a. 

 „Ljeto u MSU uz  Jadransko“ odvija se pod medijskom pokroviteljstvom  Radija 101 i Muzika.hra svi ljubitelji vrhunske zabave mogu uživati u ponudi Carling pivaCockteCoffeemeda i Smoki Flipstera.

Posjetitelji koncerta imat će svaku subotu jedinstvenu priliku osvojiti i Family paket osiguranja imovine kojeg daruje Jadransko osiguranje!

Program Ljeto u MSU uz Jadransko:

18.07. petak
- 20:00 - koncert grupe inFusion 

19.07. subota
- 17:30 i 19:30 - projekcija filma ŽRTVENO JANJE (The Scapegoat), triler, UK, 2012
- 21:00 - BAMBI MOLESTERS 

25.07. petak
- 20:00 - koncert grupe Greenhouse Blues Band

26.07. subota
- 17:30 i 19:30 - projekcija filma PRIJE PONOĆI (Before Midnight), ljubavna drama, SAD, 2013
- 21:00 - JINX

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.