Obavijesti

Lidl obogatio ponudu pekarskih proizvoda

Lidl obogatio ponudu pekarskih proizvoda
3

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, započeo s primjenom koncepta samposluge pekarskih proizvoda, a asortiman istih uvelike je proširen.

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, u svom poslovanju kontinuirano uvodi novitete, te ponudom kvalitetnih proizvoda po iznimno povoljnim cijenama – odgovara na mogućnosti, potrebe i želje svojih kupaca. Početkom srpnja ove godine u svih 78 Lidlovih trgovina diljem Hrvatske započela je primjena koncepta samoposluživanja pekarskih proizvoda, koja donosi i značajno proširenje te sveobuhvatnost asortimana. Lidl će tako svojim kupcima svakodnevno nuditi više od 20 vrsta uvijek svježe pečenih pekarskih proizvoda, od slatkih i slanih, do različitih vrsta peciva i kruha – a sve po izrazito atraktivnim cijenama.

Koncept samoposluživanja pekarskih proizvoda

Primjenom novog koncepta samoposluživanja, kojeg je Lidl uveo u sve svoje trgovine, održavaju se maksimalni higijenski uvjeti te se duže održava i svježina kruha i ostalih pekarskih proizvoda. Osim što Lidl Hrvatska nastoji zadovoljiti zahtjeve kupaca za uvijek svježim i visoko kvalitetnim pekarskim proizvodima - ovaj koncept kupcima će omogućiti i ljepotu odabira upravo željenog proizvoda među svim ponuđenima. Ovakav koncept samoposluživanja pekarskih proizvoda zastupljen je u većini zemalja Europske unije, te trgovinama ovog međunarodnog trgovačkog lanca, dok je na hrvatskom tržištu riječ o novitetu kojeg je upravo Lidl prvi implementirao u svoje poslovanje.

Proširena ponuda pekarskih proizvoda

Trgovački lanac Lidl Hrvatska svojim kupcima nudi pekarske proizvode proizvedene od pažljivo odabranih i kvalitetnih sastojaka, te im osigurava i svježinu u svakom trenutku – budući da se proces pečenja odvija i nekoliko puta tijekom dana. U raznovrsnoj Lidlovoj ponudi pekarskih proizvoda naći će se za svakoga ponešto - od slatkih i slanih proizvoda, pa do mnogobrojnih i različitih vrsta peciva, kruha te snack proizvoda, a sve po izrazito atraktivnim i povoljnim cijenama – u skladu sa već dobro poznatim odnosom kvalitete i cijene koju ovaj trgovački lanac njeguje i kontinuirano pruža svojim kupcima. Rustikalne žemljice, pivski pereci, kukuruzna miješana ciabatta, kruh iz kalupa, pužići s kakaom, pšenična peciva sa sjemenkama, krafne, lisnata tijesta s voćnim okusima i pudingom, kakaom ili čokoladom, baquetti, bureki ili croissanti – samo su dio bogatog, kvalitetnog i uvijek svježeg Lidlovog pekarskog asortimana.

NOVO iz Lidlove pekare

Pecivo sa sjemenkama - “Za idealan početak dana!”

Opis: Toplo, mirisno, a na dodir ugodno pecivo – idealan je dodatak kavi ili čaju prilikom doručkovanja na samom početku dana. Lidlova peciva poznate su i provjerene kvalitete, a ovo ukusno i sočno pecivo sastoji se od pšeničnog brašna, suncokretovih sjemenki, zobenih pahuljica, raženog brašna, maka, sjemenki lana i raznih dodataka. Ono što ga čini posebno ukusnim jest “ukomponiranost” sezama u cjelokupnoj strukturi.
Neto količina: 80g.
Cijena: 1, 99 kn

Lisnato tijesto s jabukom i pudingom - “Zasladite nepce voćnim užitkom!”

Opis: Lisnato tijesto jedan je od nezaobilaznih slatko-slanih prehrambenih proizvoda današnjice. U Lidlovoj ponudi posebno se ističe lisnato tijesto s jabukom i pudingom, a ono što ga zaista čini kvalitetnom i ukusnom delicijom – svakako je udio komadića jabuke (čak 42%) i pudinga (19%), dok “završni dodir” okusu svakako daje i aroma cimeta.
Neto količina: 90g.
Cijena: 2,99 kn

Kruh s više vrsta sjemenki - „Bogatstvo sjemenki u šniti kruha!”

Opis: Da je kruh svakidašnji i neophodan proizvod - dobro je poznato. Punina okusa, te kompaktan spoj pšeničnog i raženog tijesta u kombinacji s različitim vrstama sjemenki – ono je što ovaj Lidlov kruh diferencira od ostalih. Upravo sjemenke suncokreta, lana, sezama i zobene pahuljice pružaju bogatstvo okusa i zdravlje u svakoj šniti kruha.
Neto količina: 750g.
Cijena: 11,99 kn

Kruh iz kalupa - „Miris svježe pečenog kruha u Vašem domu!“

Opis: Iznimno kvalitetan, svjež i mirisan, kruh iz kalupa - po svojoj strukturi bijeli pšenični kruh, tradicionalan je dio Lidlove ponude uvijek svježe pečenih pekarskih proizvoda. Specifična kompaktnost ukupnog okusa u ravnoteži sa “elementima prozračnosti” ostvaruju izrazitu kvalitetu ovog kruha.
Neto količina: 750g.
Cijena: 9,99 kn

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja
Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici