Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

10 fraza koje bi muškarci zbilja trebali izbjegavati ovaj Božić

10 fraza koje bi muškarci zbilja trebali izbjegavati ovaj Božić
1

Žene za blagdane žele da sve bude savršeno, a pogotovo božićni ručak, zbog čega su pod većim stresom nego inače. Muškarci bi tada trebali izbjegavati neke fraze

VIDEO

Trećina muškaraca neće reći svojoj partnerici da se udebljala, otkriva studija britanskog Nacionalnog foruma za pretilost. Debljina je samo jedna od tabu tema kojima nikako nije mjesto u vrijeme božićnih blagdana. Prosinac je najstresniji mjesec, a parovi se u prosjeku svađaju gotovo 124 puta, potvrđuju prijašnja istraživanja. 

"To je samo pečenka, ne znam zašto radiš toliku frku oko toga"

Ovo rečenica trebala bi biti ohrabrujuća, odnosno kao da je riječ o bilo kojem nedjeljnom ručku. Ali ako je samo pečenka zašto uz to idu i tri vrste umaka i četiri priloga povrća? Da je božićni ručak kao i svaki drugi ne bi mu posvetili brojne kuharice, recepte, cijele emisije pa i novine.  

"Da barem napraviš mini pite kao moja mama"

Unatoč činjenici da je kuhanje njegove mame elementarno, neke stvari nikada ne možete napraviti kao ona. Za Božić će vas dragi zasigurno podsjetiti na to da njegova majka radi najbolju orahnjaču ili nešto slično. 

"Ne mogu vjerovati da opet plačeš na Čudo u 34. ulici"

Da, plače. I plakat će vjerojatno svaki put kad ga bude gledala. 

"Ajde opusti se malo, odmori se"

Muškarci bi za blagdane trebali izbjegavati fraze poput "opusti se", "smiri se" i "odmori se". Ništa ne djeluju toliko kontraproduktivno kao reći nekome da se odmori. Da bi prebrodile stres zbog blagdana te pripreme kolača i ručka, ženama treba adrenalin i malo smijeha, a ne opuštanje. 

"Mogli smo ići pješke na party da nosiš tenisice"

Bez obzira na žuljeve, ženama nemojte govoriti da su trebale ići u udobnim cipelama ili tenisicama. Za blagdane se one vole odjenuti lijepo, a styling ne bi bio potpun bez visokih potpetica. 

"Zar ćeš opet jesti?"

Ovo rečenica pogrešna je u bilo koje vrijeme, a naročito u vrijeme blagdana. Nemojte spominjati težinu, kalorije i hranu. Fraza "jesi li ti to smršavjela" neće vam pomoći. 

"Opet hormoni?"

To što je žena napeta i nervozna, ne znači automatski da su hormoni u pitanju. Nije riječ o PMS-u, već o ogromnoj brizi da sve završe na vrijeme. A nije na odmet ni pomoć. 

"Noge su ti dlakave kao šuma"

Svakodnevne su obaveze važnije od depiliranja, a žene za to nemaju vremena, za razliku od lica s naslovnica koje uvijek izgledaju savršeno. 

"Odnijet ću smeće kasnije"

Kasnije neće doći nikada, a ako vas opet zamoli da napravite tu jednu stvar, zvučat će kao zanovijetanje. 

"Pa dao sam ti ključeve"

Ovo sigurno zvuči poznato. Iako tvrde da su vama dali ključeve, većina žena ih na kraju nađe u partnerovom džepu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku