Lifestyle

Komentari 1068

10 ideja kako u novogodišnjoj noći kod kuće zabaviti djecu

10 ideja kako u novogodišnjoj noći kod kuće zabaviti djecu

Ako na Silvestrovo ostajete kod kuće zajedno s djecom budite sigurni da vam neće biti dosadno ako ćete raditi nešto s popisa u nastavku. Karaoke, ples i društvene igre samo su neke od ideja

1. Nazdravite Novoj godini uz ukusan koktel

Napravite prepoznatljiv bezalkoholni koktel za djecu. Dajte mu dugo i zvučno ime i pijte ga u najotmjenijem staklenom posuđu koje imate kako biste nazdravili Novoj godini. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tata tetovirao crteže svoje djece

2. Gledajte odbrojavanje

Na internetu možete pronaći razne dječje emisije koje sadrže novogodišnje odbrojavanje kojima će djeca povjerovati da je ponoć. Odredite vrijeme kada želite da vam dijete ide spavati i tako ranije proslavite Novu godinu.

3. Napravite 'kišu' balona

Sve što trebate su baloni, stari stolnjak ili plastično pokrivalo, traka za pričvršćivanje plahte za strop i dugi komad viseće vrpce koji se može povući kako bi se traka pomaknula. To je posao za koji vam treba oko 20 minuta, ali obavite ga ranije u danu kako bi djeca bila čim više uzbuđena.

4. Neka bude otmjeno

Pošaljite djecu da iz svojeg ormara odaberu najotmjeniju odjeću koju posjeduju, a to uključuje i vas. Novogodišnja noć će biti posebna i zabavna ako se za nju dotjerate.

5. Napravite obiteljsku ploču ciljeva

Kupite neku ploču i objesite je na zid, zajedno s djecom osmislite što sve želite da vam se ostvari u idućoj godini i slike koje to ilustriraju stavite na ploču i gledajte kako vam se želje ostvaruju.

6. Napravite šešire za zabavu

Nijedna novogodišnja proslava ne bi bila potpuna bez zabavnih šešira. Nabavite sve potrebne materijale kao što su kolaž, papir, ljepilo i škare i dajte mašti na volju. Možete se i natjecati i glasati tko je napravio najljepši. 

7. Večer obiteljske igre

Večer društvenih igara klasična su tradicija za obitelj. Možete se igrati s kartama, klasične društvene igre, video igre ili razne interaktivne aktivnosti.

8. Pjevajte karaoke

Uključite karaoke na YouTubeu ili ako imate svoj vlastiti karaoke set još bolje. Pjevajte omiljene pjesme i glasajte tko je najbolje otpjevao.

9. Priredite plesnu zabavu

Potražite zabavnu glazbu ili dopustite svojoj djeci da budu DJ-evi. Plešite zajedno s djecom, probajte naučiti neke nove plesne pokrete i usput sagorite kalorije od obilne večere koju ste prethodno imali.

10. Slikajte se

Sve te aktivnosti koje ste radili zajedno s djecom bi bilo dobro zabilježiti kako bi se s veseljem prisjećali ovih radosnih trenutaka. Nabavite jednokratni polaroid fotoaparat i odmah na licu mjesta stvorite uspomene.

Najčitaniji članci