Obavijesti

Lifestyle

Komentari 184

10 razloga zašto je alfa žena najbolji izbor svakog muškarca

10 razloga zašto je alfa žena najbolji izbor svakog muškarca
1

Nakon što se zaljubite u alfa ženu, život će vam se okrenuti naglavačke, ali pozitivno. Ona je slobodnog duha i pravi je primjer ženstvenosti, neovisna je i ne ljuti se za svaku sitnicu

VIDEO

Ovo je 10 razloga zašto je alfa žena najbolji izbor svakog muškarca:

  • Autentična je Ona je samopouzdana i vjeruje sama sebi. Ona ne obraća pažnju na na negativne komentare drugih ljudi niti na ono što oni misle o njoj. To je žena koja traži ono pozitivno u svemu i svakome.
  • Izvući će ono najbolje iz vas Jednom kada se nađete uz nju, vaše najbolje kvalitete će doći na vidjelo - same od sebe, jer će vas ta žena inspirirati. Zajedno ćete motivirati jedno drugo i zajedno koračati do cilja
  • Živjet ćete punim plućima Alfa žena nije sretna dok sjedi sa strane. Ona konstntno traži nove izazove, nove avanture.Vaša veza bit će kreativna i dinamična.
  • Ona vas voli, ali zapravo vas ne treba Voljet će vas i biti spremna provesti cijeli život s vama, ali njezina neovisnost ostat će na jednakoj razini. Ona zna biti sretna i dok je sama i kada je u vezi.
  • Neće se naljutiti lako Zaboravite li jednog dana izbaciti smeće, ona neće biti ljuta. Neće vas stalno podsjećati na vaše pogreške. Pomoći će vam balansirati između obveza i mogućnosti.
  • Sposobna je suočiti se s raznim izazovima Ovaj tip žene ne odustaje lako jer ima jaku volju i inteligenciju što je drži usredotoćenom na cilj. Kada naiđe na probleme, pronaći će snage za nastavak. 
  • Ona će napraviti prvi potez Ona nije sramežljiva i kada nešto želi, krenut će prema tome. Lako će napraviti prvi korak, a na vama je sljedeći.
  • Nećete se morati truditi da se osjeća sigurnom Alfa žena ne treba muškarca pokraj sebe da bi se osjećala sigurnom. Kada izađe s prijateljicama ili to napravite vi, neće vas zvati svakih par minuta i govoriti vam što se događa. 
  • Brine o sebi I to stalno, jer su joj njezina sreća i dobro raspoloženje prioritet. Imat će loših trenutaka i ponekad će trebati vrijeme za sebe. Ipak, pokušat će ostati pozitivna koliko god može. 
  • Vjerna je ljudima koje voli Sve veze koje ima u životu, neovisno jesu li to obiteljske, prijateljske i romantične, njoj su jako važne. Uvijek je spremna dati najbolji savjet i biti im potpora, ali i napraviti kompromis ako treba, prenosi The Earth Child.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 184
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'