Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

10 stvari koje mnoge cure rade, a time odbijaju dečke od sebe

10 stvari koje mnoge cure rade, a time odbijaju dečke od sebe
5

Što ako ipak nije problem u njima, već u vama... Postoje radnje i stvari koje nesvjesno ponavljaš, a dečko zbog toga ne želi imati veze s tobom, već želi izbjeći sav taj nered koji 'nosiš' sa sobom

VIDEO

Ako se pitate zašto vam spojevi ne uspijevaju, možda se ne radi o tome da ne možete započeti vezu, već ju ne možete održati. Vama izgleda kao da je problem u dečkima, ali može biti i u vama. Može se dogoditi da ste vi u neredu, a da toga niste ni svjesni. Možda radite stvari koje potencijalnim partnerima signaliziraju da ste u zbrci, ili ste jednostavno samo naučeni na loše odnose i životne navike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

u vezi je s prijateljem svog sina VIDEO

Što god da je slučaj, dečkima signalizirate da ste u zbrci. 10 stvari koje, vjerojatno nesvjesno, radite, a zbog kojih muškarci misle da ste totalni kaos:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Otkažete i ponovno zakažete dogovor

Ne možete uskladiti vlastiti raspored, stalno zakazujete, a zatim otkazujete te ponovno zakazujete iste planove - naravno da vaši spojevi misle da ste u neredu i zbrci. Za vas je to samo užurban život i puno žongliranja; ali njemu to izgleda kao da se ne možeš sabrati.

Umorni ste od rutine u vezi? Uz ovih 18 ideja probudit ćete novu strast i ponovo osjećati leptiriće
Umorni ste od rutine u vezi? Uz ovih 18 ideja probudit ćete novu strast i ponovo osjećati leptiriće

2. Svađate se i mirite s prijateljima

Ako ste uvijek u sukobima s prijateljima, dečkima to signalizira puno drame o kojoj ne žele ni čuti. Naravno, žene imaju svoje svađe, ali ako tip pogleda tvoj popis prijatelja i vidi da ih nemaš puno ili da se svakodnevno svađaš s njima pomislit će da si problematična.

3. Ne znate komunicirati

Ako ste ona žena čije su navike slanja poruka nestalne i zbunjujuće, od toga da ih šaljete redovito pa do toga da se odjednom udaljite, dečkima ostavljate dojam da vam se baš i ne sviđaju dovoljno i da se očito igrate s njima, kao i s drugim muškarcima. Ovakvim ponašanjem pokazujete im da ste u neredu.

4. Ili na tvoj način ili nikako

Je li se veza odvija samo onako kako biste vi željeli, diktirate li način na koji sve teče - od mjesta gdje ćete se naći, kada će to i kako biti i izgledati - ne ispadate samo problematični i kruti, već ostavljate dojam nestabilne osobe koja odbija kompromis u vezi.

Dreamstime

5. Impulzivno kupujete

Ne možete zadržati ni lipu u džepu, a čak i kad ste bez novca, nekako trošite kao da sutra ne postoji i to na najneozbiljnije stvari. Žališ se na troškove, a onda izađeš i kupiš novu odjeću 'eto tako'...  Neskladno.

Zapali ste u kolotečinu u dugoj vezi? Uz ova četiri savjeta vratite u odnos intimu i strast
Zapali ste u kolotečinu u dugoj vezi? Uz ova četiri savjeta vratite u odnos intimu i strast

6. Pijete previše

Slatko je kad mu prvi put pijana pošalješ poruku, ali drugi put, treći... Ovo je znak da ste u zbrci. Pita se sigurno i kome još pišeš i koliko piješ. Još je gore kad izađete, a ti toliko popiješ da te mora vratiti kući. Dečki se stvarno ne žele brinuti o vama na takav način. Ovo im izgleda kao veliki problem.

7. Sporo opraštate

Posvađate se i on se ispriča, vi prihvatite tu ispriku, ali se onda krenete ponašati kao da je hladni rat među vama. Budeš daleka, i hladna. Prihvatila si ispriku, ali zapravo se ponašaš kao da nisi. Djelujete pasivno-agresivno, neprestano mu bacajući incident u lice. Čak i ako se radi o nečemu zbog čega se vrijedi ljutiti, jednom kad prihvatite ispriku, morate je do neke mjere pustiti. Ako niste sposobni za to, izgledate kao emocionalni nered.

8. 'Upadate' u svađe

Kad upadnete u frku ili uhvatite gadan pogled djevojke za šankom; kada pokrenete svađu, vaš potencijalni frajer ili dečko je spreman za bijeg. Muškarci ne vole dramu pa kad odlučite dramu učiniti glasnom i javnom, on bježi od vas.

9. Ne slažete se sa svojom obitelji

Ako stvarno imate grubu obitelj, muškarac će razumjeti, ali ako ste stalno u ratu s njima i ne znate kako se odvojiti od drame koju to nosi, to mu se ne sviđa. To je znak da ste u neredu i da se niste u stanju zaštititi od otrovnih ljudi.

Svoje potrebe u vezi trebate uvijek izraziti jasno i bez srama
Svoje potrebe u vezi trebate uvijek izraziti jasno i bez srama

10. Uvijek gubiš stvari

Ako imate problema s gubitkom stvari, ako ste uvijek u potrazi za nekim predmetom i niste organizirani, onda mu vaš doslovni nered odaje dojam da ste i iznutra u neredu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno