Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

13 jezivih stvari koje su našli dok su ljudima čistili stanove

13 jezivih stvari koje su našli dok su ljudima čistili stanove

Ako vam ne curi med po zidovima ii nemate barem jednu mumificiranu životinju - vaš dom je savršen. Voodoo lutkice, leševi malih životinja i djeca koja ne postoje su samo dio jezivih otkrića

VIDEO

1. Sve za van

Lorne Caplan, vlasnik tvrtke koja pruža usluge čišćenja nakon smrti u New Yorku i Connecticutu, vidio je neke izrazito uznemirujuće stvari otkad je počeo raditi. Uobičajeno, Caplan može reći što što će ga dočekati samo bacivši pogled na eksterijer kuće. Ali izgled može prevariti, kao što je Caplan otkrio kad je ušao u naizgled šarmantnu kuću te samo što se nije onesvijestio od smrada. 

Ispostavilo se da je vlasnik kuće imao takav ozbiljan Diogenov sindrom (sindrom opsesivno kompulzivnog skupljanja), da je kupaonu pretrpao do te mjere da je bila neupotrebljiva i da je veliku i malu nuždu obavljao u kutijama od stiropora koje se obično koriste za dostavu hrane. Nakon što bi se olakšao nije se mogao natjerati da baci te kutije već su stajale po cijeloj kući.

2. Mumija malog oposuma

U kući "sakupljača" u kojoj je smeće bilo natrpano od poda do stropa, Caplan je odlučio započeti čišćenje s podrumom budući da stepenice prema njemu su bile jedino mjesto u kući koje nije bilo natrpano stvarima. kad je sišao u podrum, zadovoljno je zaključio da nema štete od vlage ili plijesni, ali se zato našao oči u oči s mumificiranim oposumom.

3. Spa za rakune

Prilikom čišćenja jedne kuće, Caplan se sjeća da je sve mirisalo na plijesan.

- Nikako nismo mogli naći izvor plijesni dok nismo otvorili podrumska vrata i vidjeli da se nešto miče.  Upalili smo jednu od lampica i imali što za vidjeti - cijela obitelj rakuna je bila u prljavoj vodi i veselo se natjeravala - prisjeća se.

4. Gdje kolica počivaju

Na tavanu dvjesto godina stare seoske kuće U Ossiningu državi New York, Caplan i njegov tim su pronašli kolekciju starinskih dječjih kolica. kad su pse približili kolicima pronašli su nešto jezovito. U svim kolicima se nalazio po jedan leš dobro očuvane male životinje. Uglavnom su u pitanju bili psi i mačke, ali tu su se našle i vjeverice i rakuni, ukupno preko deset leševa.

5. Medeni zidovi

U jednoj kući koja je dugo bila na prodaji u Los Angelesu prodavač je prije zaključenja prodaje pozvao inspektora da utvrdi da su sve instalacije u redu. Prilikom inspekcije opazili su žutu gustu tekućinu kako se slijeva niz zidove u unutarnjim prostorijama. Išli su prostoriju po prostoriju i na kraju završili na tavanu u kojem su otkrili iznimno veliku košnicu i masu meda koji je bio na podu i svim zidovima. 

6. Sa stanom ide i stanar

Prvu nekretninu koju je Emile L'Eplattenier imao za iznajmit mu se urezala u pamćenje do kraja života. Prilikom inspekcije nekretnine u društvu s najmodavcem, shvatio je da je sve vidio, osim jedne od spavaćih soba, za koju se najmodavac stalno izvlačio i koju je konstantno zaobilazio.

Nakon što je Emile direktno tražio da mu se pokaže soba ili da odustaje od zastupanja, čovjek je s okolišanjem otvorio vrata i rekao mu da u toj sobi živi njegov prijatelj Kevin. Nadao se da najmoprimac u toj spavaćoj sobi neće biti problem novim stanarima.

7. Sve je savršeno... osim mirisa

Prilikom pokazivanja stana u Williamsburgu potencijalnom najmoprimcu, L'Eplatteniera i potencijalnog stanara je obavio jaki smrad za koji nisu mogli ustanoviti od kuda dolazi. Stan je bio čist, stubište čisto, dio s kontejnerima uredan i bez vreća za smeće. Otkud je miris dolazio? nakon što je stanar odbio iznajmiti stan L'Eplattenier je nastavio istraživati porijeklo smrada.

Napokon je otišao na tavan i otkrio sobu u kojoj je vlasnik zgrade držao jato ptica... za kojima nije čistio.

8. A za to je koristila pećnicu...

Elizabeth Fournier je direktorica organskog pogrebnog poduzeća u Boringu u državi Oregon. Budući da dio Fournierinog posla i dolazak u kuću nedavno preminulog čovjeka kako bi pokupila tijelo za pokop ili kremiranje, Fournier je itekako dobro poznavala tajne koje obavijaju pogrebe i sve vezano za njih. Na primjer, u pećnici jedne starije žene za koju se zna da nikad nije kuhala, Fournier je pronašala savršeno postavljenu i održavanu trokatnu kućicu za lutke.

9. Čovjek s fantastičnim štiklama

Fournier je na jednom poslu trebala organizirati pogreb za čovjeka koji je bio poznat po izrazito konzervativnim pogledima na svijet. Ono što je našla u njegovoj kući ju je itekako iznenadilo. Tražeći odjeću za pogreb, pronašla je ormar pun predivnih štikli, jako velikog broja, na kojima bi mu zavidjela i Carrie Bradshaw. 

- U kući osim cipela nije bilo nijednog druge ženske odjeće ili obuće - izjavila je Fournier.

Budući da je čovjek sam živio, nitko nije siguran što se tamo događalo, ali obitelj je zaključila da jednostavno volio nositi ženske cipele po kući.

10. Vilice

- Prije 27 godina, kad sam dobila prvi posao organizacije pogreba, obitelj je u spavaćoj sobi slagala odijelo i potrebnu odjeću za nedavno preminulog. Htjeli su otvoriti ormar, ali nisu mogli. Vrata su bila zaglavljena - prisjeća se Furnier.

- Ispalo je da je ormar pun plastičnih kutija koje su bile do vrha napunjene željeznim i čeličnim vilicama. Članovi obitelji su kasnije komentirali da se pokojnik često šalio da je iz svakog restorana u kojem je jeo uzeo po jednu vilicu za uspomenu. Nitko mu nije vjerovao misleći da je u pitanju samo šala. na kraju je ispalo da nije - objašnjava Furnier.

11. Misteriozna beba

Nezaboravno jezovito otkriće koje i danas prati Fournier je otkriće rodnog lista ispod madraca preminulog klijenta. Rodni list je pripadao djetetu preminule gospođe, ali nitko u njezinoj obitelji nije znao da to dijete postoji.

12. Djeca koju nikad nije imala

Fotolia

Stručnjak za čišćenje, Jasmine Hobbs, isto ima priču o djeci. 

- Jednom smo imali posao čišćenja kuće preminule starice. Tijekom čišćenja otkrili smo sobu u kojoj je bio lijepo veliko Božićno drvce i gomile igračaka naslagane ispod i oko njega - izjavila je.

Ono što ju i dans zanima je za koga su bili ti pokloni, budući da stara žena nikad nije imala djecu.

13. Djeca za koju bi najradije da ih nije imao...

- Svaki dom čuva tajne svojeg vlasnika. Ponekad su te tajne i više nego uznemirujuće - izjavila je vlasnica poduzeća specijaliziranog za čišćenje domova nedavno umrlih ljudi Star Domestic Cleaners Lauren Haynes.  

Jednom je pronašla u ormaru pokojnika fotografije njegove obitelji na kojima je nekim članovima bio nacrtan pentagram ili su im glave bile prekrižene. Također, uz fotografije je pronašla i voodoo lutke i razne igle koje se koriste u voodoo ritualima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu
Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac
ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje