Obavijesti

Lifestyle

Komentari 250

15 žena otkrilo: Varale smo svoje muževe, a ovo su razlozi

15 žena otkrilo: Varale smo svoje muževe, a ovo su razlozi

Nedostatak emocija, udaljenost i strah od usamljene budućnosti su česti razlozi zbog kojih se žene odlučuju na aferu. Ovih 15 žena je podijelilo svoja iskustva i razloge na Redditu

VIDEO

1. Nisam ga mogla ostaviti zbog djece

"Varao me je u više navrata, a ja ga nisam bila spremna ostaviti zbog djece, pa sam mu željela vratiti istom mjerom spavajući s nekim drugim. Voljela bih da sam se oduprla svojim porivima. Ostavila sam ga dva mjeseca kasnije" - Orange Paisley, aktivni komentator na Redditu

2. Željela sam se emotivno povezati

"Da, varala sam svog muža prije nego što smo se oženili. To nije bilo fizičko, nego više emotivno povezivanje za koje je moj muž smatrao da je isto varanje. Što sam i ja kasnije priznala. Nije bilo potrebe za tim i dan danas se nosim s tim. Imali smo puno problema i zbog svega što se događalo, moj muž je odjednom samo otišao. Nismo se viđali preko godinu dana i u to vrijeme sam se viđala s nekim drugim. Onda se odjednom vratio i ja sam se ponovno odlučila za njega. Nakon lijepog početka, vratili smo se svađama i nepovjerenju tako da sam uskoro to prekinula i ponovo počela izlaziti s čovjekom kojeg sam upoznala kad me on ostavio. " - piše plaindesprit.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

3. Nisam bila u zdravoj i zadovoljavajućoj vezi

"Nekako sam prevarila svog dečka prije sto godina. U svoju obranu, imala sam samo 19 godina, a moj tadašnji dečko je par mjeseci kasnije priznao da je homoseksualac. Tako da sigurno nisam bila u dobroj i zdravoj vezi" - napisala je emmster.

4. Vratio mi se kad se dobro zabavio

"Varala bih svog sadašnjeg dečka jer mi je prije dao nogu kako bi mogao izlaziti van s nekim drugim, a onda kad se zabavio, vraćao se meni. Samo sam čekala da se pojavi prava prilika." - napisala je Anonymous.

5. Jedne večeri je prešao sve granice

"Prevarila sam jednog muškarca u svom životu... Nije bio dobar prema meni i stalno me optuživao da ga varam. Jedne večeri mi je dojadilo kad mi je rekao da ću spavati s fotografom koji me slikao i pomislila sam si - tko ga šljivi. To je bilo jako nezrelo od mene, ali barem sam odlučila idući dan ostaviti ga, a ne lagati mu. Nemam namjeru ponovo varati" - otkrila je Anonymous.

6. Bojala sam se ostati sama

"Nisam bila zadovoljna svojom vezom, a bojala sam se ostati sama. Ne volim sukobe i strašno sam se bojala da ću krivo odlučiti, bilo da ostanem ili da ga ostavim. Zbog toga sam puno plakala. Znala sam da pati zbog mojeg ponašanja, ali jednostavno se nisam mogla prisiliti da ga ostavim... Nakon nekog vremena sam ga ipak ostavila. Varanje je neoprostivo, i budući da sam ja ta koja je varala, nisam zaslužila biti s njim" - napisala je Harley Spencer.

7. Nešto je nedostajalo...

"Bila sam s nekim par godina. U našoj vezi je oduvijek nešto nedostajalo te sam u jednom trenu nekog upoznala. Nakon godinu dana druženja znala sam da ne mogu više skrivati svoje osjećaje. Emotivno sam varala već mjesecima, a onda se dogodio i fizički dio i tu sam odlučila prekinuti svoju vezu kako bih bila s tom drugom osobom" - ispričala je anonimno jedna žena.

8. Veza nije bila to što treba biti

"Preko šest godina zajedno, a nešto jednostavno nije štimalo. Sve zajedničke uspomene, iskustva i vrijeme koje smo proveli zajedno otežavali smo si da si priznam da to nije to. Varala sam ga emotivno, ulovio me je, prošli smo zajedno pakao, i nekako mi je na kraju oprostio. Pokušali smo još jednom. Ali nakon par mjeseci smo prekinuli, što je bilo jako teško. Još uvijek je" - napisala je throwawycheat.

9. Prevarila sam čovjeka koji me zlostavljao

"Moj muž bi bacao stvari. Udarao ih. Lomio stvari. Psovao bi i vikao na mene. I dizao je ruku na mene. A ja ga nisam mogla zaustaviti. Nisam bila zaljubljena u čovjeka s kojim sam ga prevarila. Ali, ponašao se prema meni onako kako sam htjela da me muškarac tretira. Bilo mu je bitno što želim i koje su moje potrebe. Napravila bih sve za njega. A naša veza... to je bio seks, ali i samo s tim seksom, on me je više poštovao, nego moj muž - ikad. Stoga, da, prevarila sam svog muža. Ali nikad nisam prevarila čovjeka za kojeg sam se udala. Prevarila sam svog zlostavljača. I svojeg tamničara." - prepričala je finallyfree.

Privatni istražitelji: Muškarci često varaju na ovih 8 mjesta
Privatni istražitelji: Muškarci često varaju na ovih 8 mjesta

10. Prepustila sam se...

"Bio je petak i bila sam vani s curama. Već je prošlo puno vremena otkad sam bila u pravom ženskom izlasku, tako da smo se jako opustile. Slučajno sam naletjela na bivšu kolegicu s posla koja je bila vani s dečkom i par svojih prijatelja. Zezali smo se i kasnije su me pozvali u njihovu hotelsku sobu. Znala sam što će se dogoditi, ali sam ipak otišla s njima. Zavela me je i na kraju sam se seksala s oboje. U tom trenu je bilo nevjerojatno, ali kasnije sam se gadila sama sebi. Ne znam zašto sam to napravila, jednostavno me je ponijelo. Volim svog muža. I ne mogu vjerovati što sam napravila." - napisala je Billie Jean is not.

11. Moja izolacija se pretvorila u sebičnu fizičku potrebu

"Jučer sam prevarila muža. Nisam to planirala, nisam to promislila, jednostavno se dogodilo. U tom trenu je već devet mjeseci bio u ratnoj misiji i strašno mi je nedostajao. Živim u gradu u kojem sam zapravo sama, bez obitelji i bliskih prijatelja. Strašno sam se udaljila od svih i ponekad se činilo kao da živim u zatvoru. Prije par dana u kafiću sam upoznala muškarca zahvaljujući naljepnici na laptopu benda za koji sam bila sigurna da nitko nikad nije čuo. I on ih je slušao. Sjeo je i nakon par sati razgovora završili smo u njegovoj kući" - podijelila je mtwife88.

15 znakova da muškarac želi biti s vama, sviđate mu se jako
15 znakova da muškarac želi biti s vama, sviđate mu se jako

12. Upoznala sam muškarca koji je uživao provoditi sa mnom vrijeme

"Bila sam u vezi na daljinu. Prohodali smo u srednjoj školi i ja sam uskoro otišla na fakultet. Uvijek se žalio što mora doći k meni svakih par mjeseci, a to što sam ja dolazila svaki vikend k njemu nije bio problem. Također, nije volio puno pričati na telefon ili dopisivati se sa mnom. Onda sam upoznala dečka koji je obožavao pričati sa mnom, a budući da nisam imala puno prijatelja bila sam presretna da imam nekoga s kim mogu provoditi vrijeme.

Iako je imao curu, stalno mi se nabacivao. Bila sam usamljena i slaba. A on je bio veliki manipulator. Završili smo zajedno, a ja i moj dečko smo ubrzo prekinuli. Par godina kasnije smo ponovo prohodali i nakon dvije godine veze sam mu priznala aferu. Bio je povrijeđen, ali bio je svjestan da mi je žao što se to dogodilo" - prepričala je thatsmychairb.

You Tube

13. Mislila sam da me je prevario

"Mislim da postoji više razloga zašto sam se odlučila na aferu. Pod jedan, bila sam uvjerena da me vara, i drugo, bio je jako nasilan. S tim drugim čovjekom sam se osjećala poželjno i seksi, a budući da sam se sa svojim muškarcem osjećala kao smeće, pala sam na tog drugog muškarca. Nakon svega što sam napravila, i napisala, mogu reći da mi je danas žao što sam to napravila jer sam se odavno zaklela da neću nikad varati" - napisala je Shadow23

'Živim u otvorenoj vezi, muž i ljubavnik nemaju ništa protiv'
'Živim u otvorenoj vezi, muž i ljubavnik nemaju ništa protiv'

14. Bojala sam se obveze

"Bojala sam se ozbiljne veze, a on je htio da mi budemo par. Nisam bila spremna tako da sam se jednu večer napila i spavala s drugim frajerom. I da, rekla sam mu idući dan." - napisala je korisnica Reddita CarolineManihot.

15. Uvijek je glumio žrtvu

"To što sam prevarila svog dečka mi je dalo uvid u našu vezu i shvatila sam da je to čista katastrofa. On je uvijek glumio žrtvu, i uvijek mi je nabijao osjećaj krivnje, čak i zbog najobičnijeg neslaganja, stalno mi je indirektno davao do znanja da će se ubiti ako ga ostavim i slično... Ne kažem da to što sam napravila je u redu, ali ponekad zahvaljujući ovakvim stvarima shvatiš da stvari nisu dobre i da trebaju biti drugačije." - napisala je feelingblue.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 250
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru