Lifestyle

Komentari 237

3 horoskopska znaka kojima muškarci ne mogu odoljeti

3 horoskopska znaka kojima muškarci ne mogu odoljeti

Žena Škorpion lako će vas zavesti nevjerojatnom energijom, dok će smisao za humor i slatko srce žene Strijelca prvo muškarca povući u zonu prijateljstva, a onda se uvući i ispod njegove kože

Lav

Pune samopouzdanja i strasti, žene u znaku Lava znaju što žele i kako da to ostvare i one će uvijek ostati u centru pažnje suprotnog spola. One su šarmantne i nerijetko nadahnjuju druge. Zbog potrebe za dramom, oni koji čine dio njezina života obično je stavljaju na pijedestal, a njoj se doista sviđa biti tamo.

Snažne, graciozne i često sportske građe, plijene pažnju okoline. Vole se uljepšavati, a u tome i uživaju. Može im se pripisati mnogo talenata. Njih ćete lako prepoznati među mnogima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Škorpion

Znak koji zrači nevjerojatnom energijom je strastvena žena Škorpion. Ako vas ona želi zavesti, lako će uspjeti u naumu, a muškarci neće ni primijetiti da im je ukrala srce.

Nitko je ne može spriječiti u njenoj namjeri, niti odoljeti njezinom šarmu. Ove dame nerijetko krase dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice, senzualne usne i prodorne oči.

Pripadnice ovog znaka najčešće imaju lijepu i gustu kosu. Ove žene se ne vole previše uljepšavati, ali njihov istančan ukus itekako se primijeti. Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Sretan je čovjek kojeg žena Škorpion zavoli iskreno, piše Atma.

Strijelac

Smisao za humor i slatko srce žene Strijelca utječe na muškarce više nego što možete pomisliti. Prvo će  muškarca zavesti u zonu prijateljstva, a onda će se uvući ispod njegove kože. Ove žene muškarci nikada neće zaboraviti jer imaju najveće srce. Dame u znaku Strijelca su najzgodnije. Prosječne visine, sportske građe, ove ljepotice krasi prirodan talent da se ističu.

Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči. Vole se oblačiti sportski i jednostavno, ali kada se trebaju predstaviti u punom sjaju, uradit će to na pravi način i odmjereno. Uvijek originalne, lako ukradu pažnju. Kada su u provodu, lako ćete ih primijetiti u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja, posebice kada se dobro osjećaju.

Najčitaniji članci