Lifestyle

Komentari 8

3 ključna pravila kombiniranja različitih uzoraka i printeva

3 ključna pravila kombiniranja različitih uzoraka i printeva

Kod spajanja različitih uzoraka valja pripaziti da imaju barem jednu istu nijansu i da su motivi različite veličine. To će styling povezati u jedinstvenu cijelinu

Printevi, prugice i cvjetni motivi već nekoliko sezona ne silaze s modnih pista, ali ni gradskih ulica. Više se ne kombiniraju samo s osnovnim bojama već se spajaju različiti uzorci. Kombiniranje naizgled nespojivih komada postalo je vodeći street style trend, piše StyleList

Veliki i mali uzorak

Kod spajanja različitih uzoraka valja pripaziti da je motiv različite veličine. Ako su prugice na majici i cvijeće na suknji jednako veliki, styling će djelovati previše kičasto. Kombinirajte male prugice i krupni cvjetni print ili obrnuto.

Ista boja povezuje styling 

Styling treba biti uravnotežen da bi bio moderan, a ne previše napadan. Ako spojite dva različita uzorka, treba samo paziti da imaju barem jednu zajedničku nijansu. Ista nijansa povezat će styling u skladnu cjelinu. 

Kombiniranje za početnike počinje prugicama

Za početnike u modnom kombiniranju najbolji izbor su prugice. One se lako nose i podnose najrazličitije spojeve. Odličan izbor su i točkice, cvijeće te životinjski print. 

Najčitaniji članci