Lifestyle

Komentari 55
ONI TO VOLE

5 je stvari u seksu koje posve i provjereno izluđuju muškarce

Dok se ženska seksualnost često mistificira, ona muška se pojednostavljuje pa ispada da im "sve odgovara". Oni šute da ne ispadne kako forsiraju ili su nesretni, no postoje stvari koje ipak obožavaju vidjeti

Česta je pretpostavka da je za muškarce svaki seks dobar, a to nije nužno daleko od istine. Oni jesu biološki programirani da teže podnose neodstatak seksa, ali ipak jednako kao i žene znaju razlikovati loš, dobar i fenomenalan seks. Određeni pokreti i inicijative njihove partnerice u stanju su ih posve 'raspametiti'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

1. On želi gledati

Muškarci su iznimno usmjereni na vizualne podražaje, a ništa na svijetu im nije uzbudljivije od gledanja njihove partnerice u stanju seksualne uzbuđenosti i prepuštanja strastima. Većina muškaraca priznaje kako im je gledanje nje kako si dodiruje grudi i tijelo, a osobito ako masturbira pred njim - izrazito stimulativno.

To je direktan poziv na seks - u slučaju raširenih nogu koje nude odličan pogled i lukave "sačekuše", ali i način pojačavanja doživljaja tijekom samog seksa - u pozama u kojima on penetrira, a ona istovremeno dodiruje svoj klitoris.

Što oni kažu?

2. Najbolje buđenje

U pravilu, preko 95 posto muškaraca veliki su obožavatelji oralnog seksa. Buđenje milovanjem nakon kojeg slijedi oralni seks je nešto što će im definitvno uljepšati dan, ali učiniti ih neizmjerno zahvalnim partnerici uz želju da "uzvrate uslugu". Posebno je uzbudljivo nešto dulje zadirkivanje - dahom ili jezikom, prije prelaska na samu radnju.

Što oni kažu?

3. Žena treba ponekad preuzeti stvari u vlastite ruke

Podražaj rukom je nešto na što je većina muškaraca naviknuta, no posve je drugačiji osjećaj ako je u pitanju njezina ruka. Bilo da je riječ o uvodu u seks, dodirima u "zabranjenim situacijama" ili pak uključivanja u seksualne radnje za vrijeme menstruacije ili drugih prepreka, većina muškaraca obožava ako partnerica sama inicira dodirivanje rukom. Ključno je pogoditi tempo i snagu pokreta, ali pritom ne zanemariti testite i sam vrh glavića.

Što oni kažu?

4. Njezina dominacija

U seks-pozi u kojoj je ona gore, muškarac može istovremeno uživati u prekrasnom pogledu, ali i robovati njezinim pokretima koji diktiraju trajanje seksa, dubinu penetracije i tempiraju orgazam.

Jedan od najboljih pokreta je svakako njezino "miješanje kukovima", odnosno kružno pokretanje zdjelice koje muškarac ne može kopirati u misionarskoj pozi. To pruža drugačiji tip stimulacije koji ga lako "prebaci s ruba", a njoj omogućuje intenzivniju stimulaciju klitorisa i G točke.

Što oni kažu?

5. Prilagođavanje kuta

Već i male prilagodbe seks-poza koje omogućuju bolji pogled i krupni plan same radnje, kao i veće trenje, mogu učiniti čuda za podražaj. To se osobito ističe u tzv. doggy pozi, koja ima bezbroj varijacija na temu.

Primjerice, dok on sjedi a ona se, leđima okrenuta, spušta na njega iz čučnja - metoda je vrhunskog podražaja. Ako pak klekne na njega u istoj pozi - trenje i kut se mijenjanju, kao i ako ona prsima legne na krevet sa stražnjicom podignutom u zrak, a on stoji uz rub kreveta.

Što oni kažu?

Najčitaniji članci