Obavijesti

Lifestyle

Komentari 96

5 trikova kako podignuti grudi: Ne trebaju vam skupe operacije

5 trikova kako podignuti grudi: Ne trebaju vam skupe operacije

Bez operacija, rezanja i skupih krema može se utjecati na oblik i zdravlje grudi, a da ne potrošite milijune na preparate i "rezove". Hladan tuš i držanje učinit će čuda za vas...

VIDEO

Na zdravlje grudi i izgled može se utjecati i malim, svakodnevnim stvarima. Bitno je kako se držite, koji tip grudnjaka birate, ali i kako vježbate.

POGLEDAJTE VIDEO: Top savjeti za podizanje grudi

Pokretanje videa...

00:30

1. Hladan tuš i lagana masaža

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hladan tuš čini čuda za kožu i ten općenito. Za čvršće grudi napravite laganu masažu grudi pod hladnim tušem. Tako ćete poboljšati cirkulaciju koja će stimulirati elastin i kolagen u koži. 

2. Držanje

Većina ljudi hoda, a i sjedi, pogrbljeno. Optički, na taj način smanjujete veličinu grudi i povećavate opseg struka, piše BightsideSpuštena ramena i izvijena leđa teško da mogu biti podrška grudima. Mišići s vremenom slabe, a u kombinaciji s gravitacijom, grudi se sve više spuštaju.

3. Odabir grudnjaka

U svakom slučaju kod odabira grudnjaka izbjegavajte bilo kakav pritisak na grudi. Birajte grudnjak koji daje potporu grudima, ali ih ne stišće i prave je veličine. Na tržištu postoji veliki izbor, a ono na što morate obratiti pozornost su čvrste naramenice prave širine (kako se ne bi urezale u kožu) i stabilne košarice u kojima grudi imaju dovoljno mjesta da ne "ispadaju van".

4. Joga i sklekovi

Joga povećava fleksibilnost tijela i snagu, uključujući i grudi. Svaka poza u jogi fokusira se na određeni dio tijela, a poze poput trokuta i kobre najbolje utječu na grudi.  

Sklekovi nisu lagani, ali rade čuda za prsne mišiće. Sklekovima se učvršćuju mišići koji se nalaze ispod masnog tkiva grudi, kao i mišići ramena, bicepsi i tricepsi. 

5. Eterična ulja

Za svaku masažu je bitno imati dobar "alat". U ovom slučaju to je dobro eterično ulje koje će dodatno utjecati na čvrstoću grudi. Preporučuju se ulja od limunske trave, komorača, zelene metvice, čempresa, pa čak i maslinovo ulje. Pripazite kod količine, 2-3 kapljice eteričnog ulja su i više nego dovoljne, više od toga možete izazvati peckanje i crvenilo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno