Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

6 fantastičnih trikova: Korisne stvari od starih boca, četkica...

Naučit ćete kako izrezati klasičnu spužvicu za pranje posuđa i od nje napraviti fantastično pomagalo za pranje čaša, kako od starih plastičnih boca dobiti odličnu zaštitu za mlade biljke itd.

3 komentara

1. Znate li da od plastične boce možete vrlo jednostavno napraviti prskalicu za svoj vrt. Izbušite na boci puno malih rupica pa je nataknite ba crijevo za vodu, oblijepite ljepljivom trakom i postavite usred vrta. Kada odvrnete vodu, ona će prskati po biljkama kao kapi kiše. 

ZNATE LI ČEMU SVE SLUŽI? Dva su odlična razloga zašto postoji ova rupa na umivaoniku

2. Od stare četkice za zube možete napraviti odlično pomagalo za čišćenje skrivenih dijelova WC školjke, a kako to izvesti, vidjet ćete niže u videu.

3. Limenku od soka pretvorite i stalak za svijeću i to na način da na njoj napravite rupice tako da svjetlo svijeće obasjava prostor na vrlo zanimljivi način. Na primjer, limenku od Coca-Cole izdubite tako da kasnije svjetlost isijava kroz rupice koje tvore natpis 'Coca-Cola'.

POGLEDAJTE VIDEO SA SVIH 6 TRIKOVA:

4. Od stare boce možete napraviti i zaštitu od kiše za prekidač zvona koji se nalazi na vanjskom dijelu vaše kuće. Sve što trebate napraviti je prerezati bocu kako je pokazano u video i jedan njezin dio montirati iznad prekidača.

5. Tu je i trik kako izrezati klasičnu spužvicu za pranje posuđa i od nje napraviti fantastično pomagalo za pranje čaša. Vrlo je jednostavno. Odrežete jedan njezin dio kako je pokazano u videu i čaše ćete moći prati istovremeno s obje strane.

VIŠE SUPER NAČINA Pripremite jaja kao chef: Takva još niste jeli, a vrlo su ukusna

6. Naučit ćete kako od starih plastičnih boca dobiti odličnu zaštitu za mlade biljke u vrtu ili balkonu. Prerežete bocu pa gornji dio stavite na zemlju iznad biljke tako da ona i dalje može nesmetano rasti u vis kroz otvor na boci, a u sito vrijeme je zaštićena.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message