Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Ove navike ojačat će vaš brak

6 intimnih navika koje će vam ojačati vezu i brak - usvojite ih
1

Ma koliko bili zauzeti i opterećeni, izdvojite malo vremena za nježnost s partnerom, kako biste ojačali svoj odnos. Ponekad su dovoljne sitnice da biste oživjeli ljubav i predanost partnerstvu

VIDEO

Preveliki broj obaveza i stres na poslu mogu značajno utjecati na to da se partneri otuđe te da se njihova veza i brak poljuljaju. U tome vam prvenstveno može pomoći to da provedete neko vrijeme zajedno i razgovarate o situaciji. Iako vjerojatno mislite da se od vas očekuju velika odricanja i geste, za to da se stvari čak i bitno poprave najčešće su dovoljne već i male stvari. 

POGLEDAJTE VIDEO: Oni se vole, unatoč svim preprekama

Pokretanje videa...

01:14

Prema riječima stručnjaka, jedan od razloga zašto parovi gube interes i prestaju biti seksualno intimni je kad jedan partner postane agresivan, odnosno želi imati odnose, a drugi defenzivan i udaljen, odnosno počeo se povlačiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedan od načina da ponovno oživite ljubav je promjena vaših navika kao para. Ako želite poboljšati svoj odnos, ključno je da radite na svojoj emocionalnoj, fizičkoj i mentalnoj vezi. Evo šest stvari koje bi vam mogle pomoći u tome: 

1. Emocionalna intimnost vrlo je važna u vezi 

Pokušajte razgovarati o međusobnim potrebama da ponovno stvorite ljubavnu vezu i povratite uzajamno poštovanje. To vam može pomoći da ostanete povezani čak i kada se ne slažete. 

2. Budite nježni jedno prema drugom, to potiče strast

Male geste poput držanja za ruke, neočekivanog zagrljaja i nježnog dodira vode prema dugoročnom braku. 

3. Budite ljubazni i promišljeni u vezi

Pokažite partneru da vam je stalo i da cijenite sve što čini za vas. To ne zahtijeva velike geste, samo neke male stvari za koje čak možda mislite da nisu važne. Jesu, sitnice se broje.

4. Odvojite barem nekoliko minuta za partnera

Bez obzira na to koliko obaveza imali, odvojite se od posla i drugih obveza i izdvojite malo vremena za partnera. To je samo jednostavan način da mu date do znanja da razmišljate o njima i da vam je stalo do njih.  

5. Provedite dan zajedno

Čini se prejednostavnim i savjetom iz nekih davnih vremena, no ako uspijete odvojiti jedan dan koji možete provesti zajedno, to bi moglo pridonijeti da se osjetite povezanijima. Budite posvećeni jedno drugom, slušajte pažljivo jedno drugo i uživajte u dijeljenju intime. 

llustracije seksa i veze

6. Recite: 'Volim te'

Nema ništa tako intimno kao te dvije slatke riječi. Ako ih povremeno izgovorite, to će pridonijeti tome da ljubav dulje ostane živa. Ako mislite da bi se vašem partneru moglo svidjeti i nešto više od toga, dodajte pokoju riječ da bi se osjećali posebno, piše PinkVilla. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno