Lifestyle

Komentari 0

6 ljetnih ideja za stavljanje tuša

6 ljetnih ideja za stavljanje tuša

Pravilna linija postiže se iscrtavanjem od vanjskog ruba oka prema unutrašnjem, a ovo ljeto u trendu će biti tuš koji je nježno razmazan, a ako nosite živahno sjenilo odaberite tamniji tuš

Tuš je jako efektan, ali i jako kompliciran. Za postizanje savršene linije potrebna je vrhunska preciznost, vješta ruka i dobar osjećaj za simetriju. Međutim, sve je u praksi, a jednom kad to usavršite podići ćete cijeli izgled i postići zavodljiv pogled.

POGLEDAJTE VIDEO:

Evo kako ga nositi ovo ljeto:

1.  Nježna 'razmazana' linija

Ova 'razmazana' linija bila je jedna od omiljenih na New York Fashion Weeku ove godine. Možete ju napraviti tako da gornje i donje kapke uokvirite olovkom za oči i nježno razmažete rubove vrhom prsta.

2. Svijetle boje

Topljenje šminke tijekom ljetnih mjeseci je uobičajeno zbog čega treba izbjegavati 'neuredna' sjenila i odlučiti se za svježu, svijetlu liniju. 

3. Naglašena linija

Još jedan način da nosite svijetli tuš je njegovo nanošenje samo na vanjski dio kapka.

4. Živahno sjenilo i tamni tuš

Ako nosite živahnu nijansu sjenila (poput pastelno-ljubičaste), uskladite ga tamnijim tušem kako biste definirali oblik očiju i istaknuli ih.

5. Retro izgled

Oči najviše dolaze do izražaja zadnjih godinu i pol, posebno zato jer svi nosimo maske. Za lakše nanošenje koristite kremastu gel olovku koja je posebno namijenjena za one s drhtavim rukama.

6. Tuš na donjem kapku

Prošlo je neko vrijeme otkako je iscrtavanje donjeg kapka bilo u trendu, a sada se taj trend vratio, piše Pure Wow.

Najčitaniji članci