Lifestyle

Komentari 203

6 najčešćih greški koje dečki rade u oralnom seksu: Usporite

6 najčešćih greški koje dečki rade u oralnom seksu: Usporite

Dok joj pružate oralno zadovoljstvo, ne zaboravite dirati i druge dijelove tijela. Na primjer, u isto vrijeme se možete prstima malo poigrati sa bradavicama svoje partnerice

1. Jezik vam prebrzo radi

Muškarci, budite nježni i radite to polako. Žena neće više uživati ako se ubrzate i previše pritišćete njezino spolovilo jezikom - upravo suprotno, užitak će biti manji.

Osim toga, ono što jezikom želite pronaći je njezin klitoris, a jednom kada ga nađete, senzualno kružite po njemu. I još jedna stvar, neka oralni seks ne traje predugo, to nije natjecanje u izdržljivosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

2. Želite da vam sjedne na lice

Žene kažu da im je oralni seks puno draži kada ne sjede na muškarčevom licu, već kada opušteno legnu, posebno kad se radi o početku veze. Kasnije, kada se oba partnera opuste jedno uz drugo, tada je pravo vrijeme za početak eksperimentiranja.

 

3. Zanemarujete ostale dijelove tijela

Dok joj pružate oralno zadovoljstvo, ne zaboravite dirati i druge dijelove njezinog tijela. Na primjer, u isto vrijeme joj možete prstima dirati bradavice, i one su zaslužne za jači osjećaj zadovoljstva kod partnerice.

4. Ne pratite njezine kretnje

Zapamtite, kao tijekom klasičnog seksa, tako i kod oralnog - žene vole pomicati tijelo kako bi im zadovoljstvo bilo što veće. Obratite pažnju na njezine pokrete i slijedite ih - oni otkrivaju najbolji put do njezinog zadovoljstva.

5. Previše žurite

Ženama treba više vremena da dođu do orgazma nego muškarcima. Prema seksualnoj savjetnici dr. Lauri Berman, ženama je prosječno potrebno 20 minuta, a muškarcima 7,5.

Zato, budite strpljivi i ne požurujte njezin orgazam. Osim jezika i usana, koristite i ruke. 

 

6. Razočarani ste ako ne svrši

Mnogim ženama je potrebna mentalna stimulacija nad vizualnom ili fizičkom, a muškarci su skloniji oslanjati se na taktilne reakcije i seksi vizualizacije, kaže seks-terapeut Ian Kerner.

Ženi se može dogoditi da joj misli malo odlutaju iz nekog razloga i da to nije njezin najbolji dan za seks. Imajte razumijevanja i nemojte pokazivati razočaranje ako vaš oralni trud ne urodi vrhuncem, prenosi Men's Health.

Najčitaniji članci