Lifestyle

Komentari 47

8 razloga zašto su žene Jarci najbolje moguće žene za ljubav

8 razloga zašto su žene Jarci najbolje moguće žene za ljubav

Kada pomislite na ženu Jarca, prava ljubav i topla osobnost vjerojatno nisu prve stvari koje vam padnu na pamet. No, Jarčica je zapravo najromantičnija ljubavnica koju ćete ikada imati

Jarčice su dokaz da ne možete uvijek suditi znakove horoskopa po njihovom simbolu. Žene Jarci su zemljani znak koji su rođeni  između 22.12. i 19.1. Obično vole praktično rješavanje problema i izvrstan je organizator koji svoj život planira u detalje.

Možda će joj trebati vaše strpljenje i naklonost da vam se povjeri i da može računati na vas kako biste čuli njezine dragocjene misli i ideje, ali kad to jednom učini, postat će vam najvjerniji prijatelj i najstrastveniji ljubavnik vašeg života. Sljedećih osam razloga pokazat će vam zašto su žene Jarci najbolji horoskopski znakovi, barem što se tiče ljubavi.

1. Žena Jarac zna što radi

Ona zna kako se nositi s stvarima koje s vremena na vrijeme skrenu s puta. Možete računati na to da će sve na kraju biti kako treba uz pomoć njenih sposobnosti. Uvijek su spremne na sve.

2. Ako vam je poklonila svoje srce, žena Jarac nikad neće 'zalutati' negdje drugdje

Žene Jarčice vas neće nikada prevariti ako su s vama u vezi. One ne varaju nikad, bilo da su u vezi ili izvan nje.

3. Ne postoji toplija ljubav od one koju pruža žena Jarčica

Ako imate tu priliku da ste svjedoci te ljubavi, uživajte u njoj. Jednom kada je žena Jarac sigurna u ljubav, ona postaje najtoplija i najsimpatičnija partnerica koju bi itko ikada mogao poželjeti.

4. Možete biti sigurni da će vam žena Jarac uvijek čuvati leđa

Držat će vas za ruku zauvijek. Zato ako želite stabilnost, odanost i romantiku u jednom, odaberite Jarčicu.

5. Žene Jarčevi uvijek su tu da vas saslušaju i daju vam savjet

Trebate pomoć oko problema ili nekoga da vas sasluša? Jarci znaju dobro slušati, daju dobre savjete i uvijek se mogu uživjeti u vašu ulogu. 

6. Strastvene su

Ako ste odabrali ženu Jarca, njeni poljupci bit će prvi znak njene strastvenosti. Njihov poljubac je odvažan, jer ako vas odluči poljubiti, to znači da su vas procijenile i da ste dovoljno vrijedni.

7. Ne zanima ih materijalno

One znaju što je najvažnije u životu. Žene Jarci ne mare za vaš novac, automobile ili odjeću. One samo žele vašu ljubav, odanost i predanost.

8. Posjeduju sve najbolje osobine kojima se možete nadati

Jarčice su spoj vjerojatno najromantičnije i najperverznije ljubavnice koje ste ikada imali, piše Your Tango.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci