Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

8 tipova frajera koji se ne žele vezati: Narcis, škrtac, lovac...

8 tipova frajera koji se ne žele vezati: Narcis, škrtac, lovac...
1

Pastuh zna da je ženama neodoljiv i to iskorištava, lovcu "plijen" brzo dosadi, a slomljeno srce će zbog straha od ponovnog kraha ostati sam u svojoj "ljušturi"

VIDEO

I dok većina muškaraca pomno razrađuje strategije zavođenja, ima i onih kojima je mnogo draža strategija bijega jer se ne žele vezati. U pozadini priče ipak nije strah od predanosti partnerici nego strah da će izgubiti svoju muževnost ako se zaljube i upuste u dublju vezu te budu predani samo jednoj ženi, tvrdi psiholog George Weinberg. Muškarci su odgojeni da ne pokazuju svoje osjećaje i slabosti te, stoga, ostatak života dokazuju da su oličenje snage. 

I dok se žena koja je u vezi s neuhvatljivim grčevito bori da vezu učini čvršćom, on se bori da sačuva svoju samostalnost. Čim se u vezi pojave prvi problemi, takav će muškarac, baš kao što je to često činio George Clooney da bi ostao macho, radije okončati vezu nego otvoreno razgovarati te će krenuti u novu potragu za savršenom ženom. Ako ste u vezi s neuhvatljivim, stalno imajte na umu da mu je njegova muškost iznimno važna. Stoga se potrudite da mu malim, simboličnim gestama date na znanje da i uz vas može biti i ostati pravi macho frajer. 

Ne obasipajte ga pitanjima o njegovoj budućnosti i planovima, nego ga pohvalite za ono što je do sada postigao. Kada otkrijete njegove osjetljive točke, znat ćete i kako izbjeći skrivene mine koje mogu razoriti vezu. Uz mnogo manje truda postići ćete više od žena koje daju od sebe maksimum, no ne znaju kako muškarac razmišlja. Poruka je jasna - i neuhvatljivog možete vezati ako ga uvjerite da je upravo on vaš Savršeni. 

Lovac bez granica

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za njih je večernji izlazak samo lov, žena je plijen, a cilj dobra zabava i seks. Čitavu tu konstrukciju iz temelja ruši veza sa samo jednom ženom. Ako se vječni zavodnik i obveže jednoj ženi, ona vjerojatno neće moći ići s njim ukorak te na dulje vrijeme zadovoljiti njegove nezasitne seksualne apetite pa će on iz te veze odšetati.

Pastuhu jedna nije dovoljna

U ovoj su kategoriji često poznati sportaši i zvijezde. U vezi s takvim muškarcem žena živi u stalnom strahu da će ga izgubiti - svjesna da on može biti gotovo sa svakom ženom koju poželi. Takav se muškarac rijetko veže, a ako i uđe u ozbiljnu vezu, ona je krhka baš kao i njegova odanost partnerici.

Gospodin slomljeno srce

On je već prošao sve faze, od zaklinjanja na vječnu ljubav pa do bolnog prekida veze. Odbijanje, odbačenost i razočaranje koje je doživio nakon neslavnog razlaza s partnericom ostavili su na njemu ožiljke. Ne želi se upustiti u novu ozbiljnu vezu jer strahuje da će, otvori li opet nekoj svoje srce, ponovno na kraju biti povrijeđen. 

Strah od gušenja i etikete papučara

Postoji osam tipova muškaraca koji se ne žele vezati. Oni već na prvom spoju procjenjuju hoće li u vezi moći ostati macho tipovi ili će biti papučari. Najprije proučavaju hoće li moći uz partnericu slobodno disati ili će joj morati polagati račune za svaki korak. Muškarac želi biti potpuno siguran i da ga žena iskreno voli, da joj nije plijen u lovu na supruga te da s njim nije zbog novca ili biološkog sata koji otkucava. Iako želi zadržati svoju slobodu, muškarac od prve minute veze od žene želi potpunu odanost. 

I naposljetku - muškarac želi prisnost baš koliko i žena, no u isto vrijeme strahuje da će izgubiti svoju slobodu, da će mu žena potpuno stanjiti bankovni račun te da će u očima drugih muškaraca izgledati kao papučar. I dok traže odgovorena sva ta pitanja, i mnogi bogati i slavni muškarci ostaju neženje. Al Pacino, Jack Nicholson i George Clooney slamaju srca žena, no u isto vrijeme poručuju da ne postoji toliko fatalna žena niti toliko čvrsta ženska ruka iz koje se ne mogu izvući.

Rastreseni želi vezu, ali...

On jednostavno ne može složiti kockice. Stalno pokušava spojiti kraj s krajem, no čini mu se da mora obaviti još mnogo stvari prije no što bude spreman ući u ozbiljnu vezu sa ženom koju voli. Iako tu ozbiljnu vezu doživljava kao svjetlo na kraju tunela, problem je u tome što je tunel kroz koji on prolazi jako, jako dugačak.

Škrtac misli da je veza skupa

Mnogi se muškarci ne žele vezati prije no što izgrade jak financijski temelj. Ozbiljna veza podrazumijeva izlaske, večere, darove te prsten kao šećer na kraju. Sve to utječe na financijsku konstrukciju, a kada je riječ o financijama, škrtci su oprezni i praktični te im novac nerijetko znači više od ljubavi.

Narcis

On uvijek predugo i preopširno priča o sebi. Iako izgleda presavršeno, i dalje marljivo radi na izgradnji vanjskog imidža. Takav muškarac neće vam biti predan jer je on isuviše predan i posvećen sam sebi.

Nepopravljivi dečko

Muškarci nikad istinski ne odrastu. I kada vam se čini da je pred vama potpuno zreo muškarac, iza te se slike kriju golem trud, energija i samodisciplina. Neki muškarci niti uz sav trud ne mogu skriti svoju kroničnu nezrelost i djetinju stranu, a upravo je određeni stupanj zrelosti preduvjet za ulazak u ozbiljnu vezu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...