Lifestyle

Komentari 9

Ako obožavate sir, ovaj hotel će vam ostvariti gastro snove

Ako obožavate sir, ovaj hotel će vam ostvariti gastro snove

Zidovi apartmana ukrašeni su s tapetama na temu sira, takva je i posteljina, a u cijenu noćenja uključena je i dostava sirne plate. Uključite se i osvojite boravak tamo

Istinske će ljubitelje sira oduševiti podatak da britanski lanac Café Rouge uskoro u londonskom naselju Camden otvara hotelski apartman s tematikom sira 'Cheese Suite', u kojem će gosti biti okruženi s tom mliječnom delicijom - jer razni sirevi krase zidove, posteljinu i ručnike, piše Insider

Kao što možete pretpostaviti, interijerom dominira žuta boja i dekor na temu sira pa će vas u sobi dočekati posteljina s uzorkom sira, a ruke ćete prati sa sapunom u obliku sira. U ovom su apartmanu mislili na sve kako bi ispoštovali temu, pa su tako u predvorju postavljene posebne instalacije od sira koje možete fotkati, a za dobru zabavu s ekipom tu su društvene igre na temu sira.

Najbolje od svega je što u sobu možete naručiti delicije od sira u bilo koje doba dana i noći, a na raspolaganju imate i mini bar pun sireva i vina.

No, smještaj se zasad ne može rezervirati, ali ga zato možete osvojiti

Svi koji žele takav 'sirni odmor' moraju poslati mail na thecheesesuite@caferouge.co.uk, a nasumično će se odabrati devet dobitnika koji će dobiti noćenje u  Cheese Suit-u u nekoj noći između 29. siječnja i 6. veljače.

Ovo inače nije prvi tematski apartman u Velikoj Britaniji - u prosincu je u Londonskom Sohu otvorena i 'kuća slatkiša', koja jer bila pravi hit u vrijeme praznika.

Isti su mjesec zaljubljenici u igračke preko oceana mogli odsjesti u 'Kući s igračkama' u New Yorku, zahvaljujući partnerstvu između FAO Schwarz i hotela Conrad New York Midtown - a prošlu su jesen ljubitelji burbona mogli rezervirati boravak u destileriji Jim Beam u Kentuckyju uživali u degustaciji raznim vrsta tog "američkog viskija'.
 

Najčitaniji članci