Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Anonimno otkrili tajne svojih poslova: Konobari mrze kad ostanete iza radnog vremena

Anonimno otkrili tajne svojih poslova: Konobari mrze kad ostanete iza radnog vremena

Zaposlenici iz različitih sektora otvoreno su napisali što oni smatraju da je istina u njihovim poslovima, uključujući i frizerku koja je napisala da ni jedan frizer ne voli kad klijent drži oči otvorene dok im peru kosu

VIDEO

Gotovo svaki posao skriva neku malu tajnu za koju znaju samo oni koji rade na tom polju. Ta 'mala tajna' može biti nešto gotovo neprimjetno, nešto što na kraju dana ništa ne mijenja. Ali to može biti i nešto veliko, nešto zbog čega ćemo stvari početi gledati na drugačiji način, piše Bright Side.

POGLEDAJTE VIDEO: Žena s multiplom radi zdrave pločice

Pokretanje videa...

Bolesna žena 01:20

Tako su anonimni ljudi iz različitih sektora na Redditu odlučili biti iskreni što se tiče njihove struke i otkriti svoje poslovne tajne. U nastavku možete pogledati njihove priče i otkriti neke zanimljive činjenice o njihovim poslovima.

1. Konobarica je otkrila da na konobari lažu kad vam na kraju radnog vremena ili nakon zatvaranja kažu da je u redu što ste ostali još. Dodala je i da bi mogli dobiti otkaz ako budu nepristojni prema gostima, a zapravo preziru to što moraju dulje biti na poslu.

Ideja kako iskoristiti prezrele banane - napravite sočan desert
Ideja kako iskoristiti prezrele banane - napravite sočan desert

2. Druga žena je napisala kako je radila u zlatarni te je rekla kako su najljepši dragulji zapravo i jako cjenovno pristupačni. Dala je primjer tanzanita za koji tvrdi da je pun ljepši od ametista. Napisala je i kako topaz dolazi u mnogim bojama, uključujući i plavu koja je lijepa poput akvamarin kristala. Također, opal nije toliko raznobojan kao što izgleda na slikama.

3. 'Skoro svaki frizer prezire kada klijentu pere kosu, a on ne zatvori oči već ih drži širom otvorene i gleda u frizera. Molim Vas zatvorite oči', napomenula je jedna frizerka.

4. 'Prije sam skenirala životopise za male kompanije. Uvjeti za dobivanje posla su više 'lista želja' poslodavca. Nikada nemojte dopustiti da vas neke vještine koje nemate odvrate od toga da se prijavite za posao. Nikada ne znate kakvi su ostali kandidati i kakve oni kvalitete imaju', tvrdi ova zaposlenica.

Za tihe noći: Trik protiv hrkanja uključuje i usisavanje madraca
Za tihe noći: Trik protiv hrkanja uključuje i usisavanje madraca

5. Kuhar koji je radio u talijanskoj kuhinji je naglasio kako maslaca ima puno više nego što mislimo u gotovo svakom jelu koje jedemo u otmjenim restoranima, a to je obično razlog zašto ne primijetimo količinu kalorija koja se zapravo nalazi u svakom jelu.

6. Žena koja je radila s kupkama i mirisima za tijelo je rekla kako mirisi koji nestanu s polica se zapravo vrate pod drugim imenom i s novim marketingom. Mirisi se zapravo samo recikliraju.

7. Jedan građevinar je savjetovao da ako se vaši prozori ili klizna vrata teško otvaraju i zatvaraju, na pant stavite deterdžent za posuđe. Naglasio je čak da je to ponekad i bolje od spreja wd40.

8. Učiteljica je pak roditelje savjetovala da s djecom često i rano počnu čitati jer će tako dijete napredovati u školi. Tu misli na čitanje knjiga od djetetova rođenja pa do otprilike trećeg razreda. Najbolje je da im se čita svaki dan. Naglasila je kako ni jedan učitelj to ne može zamijeniti.

9. 'Industrija koja prodaje proizvode za mršavljenje koristi povratničke klijente koji ponovno nakupe kilograme kako bi 'reklamirali' njihove proizvode. Plan prehrane nije toliko rigorozan da se zbog toga kilogrami vrate nazad, već činjenica da se to vrlo lako može dogoditi, što održava njihov posao na životu', objasnila je bivša radnica.

5 stvari koje treba napraviti čim se probudite - i dan će biti bolji
5 stvari koje treba napraviti čim se probudite - i dan će biti bolji

10. Zubar je napisao kako su sve paste za zube iste dokle god sadrže fluor. Savjetovao je da ne kupujete skupe paste za zube jer one neće biti bolje, već samo kupite što vam se najviše sviđa.

11. Ljudski resursi i potencijali postoje kako bi zaštitili tvrtku od zaposlenika, a ne obrnuto.

12. Hrana je bolja u restoranima zbog toga što u njoj ima više maslaca i više začina.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'