Lifestyle

Komentari 29

Asistentica modnog dizajnera: Morala sam mu kupovati gaće za 600 kuna koje nije ni nosio

Asistentica modnog dizajnera: Morala sam mu kupovati gaće za 600 kuna koje nije ni nosio

Fionnuala je morala otići sa zabave na kojoj je bila s prijateljima kako bi isporučila tablete za spavanje. Jednom mu je u 4 ujutro morala zvati taksi na kojeg je mogao i sam sjesti gdje se nalazio

Fionnuala Ellen iz Londona, koja nije otkrila za koga je radila kao osobna asistentica, objavila je video na TikToku kako bi podijelila kako je ona 'držala telefon s uključenim zvukom 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu', jer se bojala što će biti ako preskoči poziv od poznatog modnog dizajnera za kojeg je radila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Priču je vidjelo više od milijun korisnika TikToka koji su zatražili da im kaže još više detalja, a mnogi su to iskustvo uspoređivali s likom Anne Hathaway u filmu 'Vrag nosi Pradu'.

U videu, Fionnuala je otkrila još priča iz svog 'ludog iskustva' kao osobni asistent, uključujući to da je morala otići sa zabave na kojoj je bila s prijateljima kako bi isporučila tablete za spavanje. Jednom ju je dizajner nazvao u 4 ujutro kako bi mu ona naručila taksi iako je i sam mogao sjesti u taksi tamo gdje se nalazio. 

'Radila sam kao osobni asistent prilično vrhunskog modnog dizajnera. Njegove stvari su mnogi nosili na crveni tepih. Doslovno sam radila kao pas, telefon bih imala upaljen 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, jer sam se bojala što će biti ako se ne javim. Jednom je letio iz New Yorka za Heathrow. Obično kad bi kretao iz studija ja bih spakirala kovčeg, ali ovog puta je putovao iz svoje kuće pa je sam morao spakirati kovčeg. Zvao me u apsolutnoj panici govoreći mi kako je zaboravio spakirati donje rublje. Rekla sam mu: 'Hej nemaš problema, našla sam na kartama da tamo ima Calvin Klein, možeš ih tamo kupiti'. Rekao mi je: 'ne, ne, ja moram nositi posebno donje rublje i moraš mi ih nabaviti'. Tako sam morala otrčati do Selfridgesa kao luđakinja kako bih mu pronašla ovu specifičnu vrstu donjeg rublja, koja je koštala 600 kuna po komadu. Uskočila sam u taksi i otrčala do Heathrowa i vrištala na osiguranje, doslovno sam izgledala kao luđakinja. I tada sam shvatila: 'Što, dovraga, radim?'. Dobio je donje rublje i nije rekao ni hvala', ispričala je u videu.

U komentarima Fionnuala je napisala da, nakon što se vratio s putovanja, je raspakirala njegov kofer kako bi otkrila da nije ni nosio novo donje rublje.

'Vrag nosi donje rublje od 596 kuna!' napisala je jedna korisnica, dok je drugi napisao: 'Mislim da biste trebali napisati knjigu!"

Kad je jedna osoba prokomentirala 'oh, pa ti si živjela u Vrag nosi Pradu', Fionnuala je odgovorio: '1000000 posto'.

Komentar se odnosi na hit film iz 2006. godine u kojem je Anne Hathaway glumila Andy, pomoćnicu Mirande Priestley, urednice najprodavanijeg modnog časopisa.

'Sve u svemu, bilo je to ludo iskustvo, ali barem se sada mogu tome smijati, a ne plakati', zaključila je Fionnuala.

Najčitaniji članci