Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Astral vam daruje moćne anđeoske karte i vodič o anđelima

Astral vam daruje moćne anđeoske karte i vodič o anđelima

U novom broju donosimo prognoze vidovnjaka za 2017., otkrivamo tko nas i kako truje te na koji način energetski očistiti prostor. Uz veliku priču o anđelima ide i vodič koji otkriva kako karte blagoslivljati i koristiti te u kojim vam situacijama mogu pomoći

VIDEO

Svatko može ‘čuti’ svoje anđele, oni će uvijek naći načina da nas dotaknu, prenesu poruku. Uz njih je lakše prebroditi sve teške situacije u životu, ističe šaptačica anđelima i priznata praktičarka rekonektivnog iscjeljivanja i hipnoze Martina Tišljar. Za Astral nam je objasnila zašto anđeli nisu tu da nam daju odgovor na baš svako pitanje i riješe svaki izazov, no i zašto nas ohrabruju i daju snage da lakše koračamo kroz život. Prikupili smo i svjedočanstva ljudi koji su imali iskustva s anđelima. No to nije sve, jer novi Astral čitateljima daruje vrhunski set prekrasnih anđeoskih karata. Uz njih ide i veliki vodič koji otkriva kako karte blagoslivljati i koristiti te u kojim vam sve situacijama mogu pomoći.


U Astralu pronađite i intervju s profesorom genetika i oplemenjivanja bilja Marijanom Joštom, koji analizira tko zapravo drži monopol nad hranom u Hrvatskoj i svijetu te na koji nas način velike korporacije Hrvatskoj i svijetu te na koji nas način velike korporacije zapravo truju. 

Za one koje zanima zdravlje, pripremili smo ljekovite eliksire s đumbirom te najbolje recepte i pripravke s medom, propolisom i matičnom mliječi. Tu su i jogijske vježbe za ukočena ramena i vrat te akupresura protiv glavobolje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naše astrologinje donose astroprognozu za sve znakove Zodijaka za prosinac te veliki astroprofil vladajućeg Strijelca, ali i otkrivaju tamnu stranu Zodijaka, odnosno ono najgore u znakovima. U Astralu saznajte i kako energetski očistiti prostor u stanu ili kući te koji su fizički znakovi i vjerovanja da netko u ovom trenutku upravo misli samo na vas. 

Za ljubitelje psihologije pripremili smo profil psihopata i sociopata, a nikako ne propustite i prognoze vidovnjaka, tarot majstora i numerologa za 2017. godinu. Za kraj se utješite ili zabavite uz precizne Mevludinove odgovore. 

Astral možete kupiti na svim kioscima od 29.11.2016. po cijeni od 16,99 kn 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vašu natalnu kartu izrađuju naši najiskusniji astrolozi
Sve tvoje tajne

Vašu natalnu kartu izrađuju naši najiskusniji astrolozi

Iskusne astrologinje Vesna Narat, Julijana Oremović i Vlasta Pečanić već desetljećima proučavaju sve tajne astrologije, a našem magazinu "Astral" daju poseban pečat. Obratite im se s povjerenjem, jer one samo za vas mogu izraditi sve vrste osobnih horoskopa i natalnih karata po promotivnim cijenama

Marlon Brando - volio je dobro jelo i piće, i žene i muškarce
natalna karta

Marlon Brando - volio je dobro jelo i piće, i žene i muškarce

Ženio se tri puta, no to ga nije sprječavalo da uživa u avanturama s drugim ženama, a nije skrivao ni svoje veze s muškarcima. Prvog Oscara osvojio je 1954. godine filmom Na dokovima New Yorka.
Meryl Streep - Rak vlada njenim emocijama, a Lav scenom
natalna karta

Meryl Streep - Rak vlada njenim emocijama, a Lav scenom

Majčinsku ulogu ostvarila je nakon tridesete godine, a četiri planeta u jedanaestoj, najnaglašenijoj kući horoskopa, simboliziraju njeno četvero djece. Oni su krenuli njezinim stopama