Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Marlon Brando - volio je dobro jelo i piće, i žene i muškarce

Ženio se tri puta, no to ga nije sprječavalo da uživa u avanturama s drugim ženama, a nije skrivao ni svoje veze s muškarcima. Prvog Oscara osvojio je 1954. godine filmom Na dokovima New Yorka.

0 komentara

Karizmatični američki glumac Marlon Brando rođen je 3.travnja 1924. godine u Omahi (Nebraska), u znaku žestokog i strastvenog Ovna, u kojemu mu se nalazi i Mjesec te s Ascendentom u vatrenom i slobodoljubivom Strijelcu. Ovan je veliki zavodnik, u svemu mora biti prvi i najbolji, a Strijelac je hedonist, voli avanture, egzotične krajeve i žene, dobro jelo i piće, što je slavnog glumca na kraju stajalo zdravlja. Njegovim horoskopom dominiraju dva izuzetno jaka aspekta: prvi je prekrasan vatreni trigon između Sunca/Mjeseca, Jupitera i Neptuna, a obuhvaća prvu (on sam), četvrtu (dom, obitelj i posmrtna slava) i devetu kuću (talent za glumu, popularnost, slava). Drugi je teški, agresivni i destruktivni aspekt, kvadrat između Sunca/Mjeseca, Marsa i Plutona, koji je u svemu mnogo jače djelovao na njega. Pluton u osmoj kući seksa i planeti u zemljanim znakovima – Venera u sjedištu u Biku, drugom hedonistu horoskopa i egzaltiran Mars u Jarcu pokazatelji su njegovog ogromnog seksualnog potencijala. Ženio se tri puta, no to ga nije sprječavalo da uživa u avanturama s drugim ženama, a nije skrivao ni svoje veze s muškarcima. Njegovu burnu mladost uvelike su nadmašila njegova djeca. Status zvijezde i seks simbola stekao je u dvadesetčetvrtoj godini filmom Tramvaj zvan čežnja. Prvog Oscara osvojio je 1954. godine filmom Na dokovima New Yorka. U to je vrijeme planet umjetnika Neptun tranzitirao njegovu kuću karijere, a ekscentrični Uran i karizmatični Pluton, devetu – slave i popularnosti. Vrhunac karijere postigao je ulogom Vita Corleonea u Kumu, za kojeg je 1972. godine dobio drugog Oscara. Neptun mu je tada bio na Ascendentu, u skladnom aspektu s Uranom i Plutonom u kući karijere. Pod istim je aspektima 1973. snimio još jedno remek djelo – Posljednji tango u Parizu. Posljednje godine života proveo je na svom privatnom otoku u Pacifiku, a preminuo je 1.7.2004.: Saturn i Sunce aktivirali su njegov T-kvadrat u osmoj (smrt, karma) i četvrtoj kući (kraj života, posmrtna slava), a tranzitni  Pluton (iz osme) bio je u konjukciji s Mjesecom i Jupiterom te kvadratu s Uranom. Iza sebe je ostavio impresivnu karijeru i bogatstvo, a Američki filmski institut proglasio ga jednim od pet najvećih muških zvijezda svih vremena.  

natalna karta Marlona Branda

 


Izreka: Gluma je posljedica neurotičnih impulsa. Jedina korist koju sam imao od nje je to što mi je omogućila da plaćam svoje psihijatre.

Tema: Natalne karte

Možda vas zanima i ovo:
Message