Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Astrolozi najavili: Novi Mjesec donosi emotivnost i promjene

Astrolozi najavili: Novi Mjesec donosi emotivnost i promjene

Novi mjesec savršeno je vrijeme za novi početak jer on označava početak novog lunarnog ciklusa. Njegovim početkom možete postaviti nove ciljeve i početi planirati nove projekte

Iz astrološke perspektive, novi mjesec koji počinje iza 13. ožujka, mogao bi biti posebno emotivan. Prema astrologinjama Ophiri Edult i njezinoj sestri blizanki Tali, koje su poznate i pod nazivom 'Astro Twins', za emocije koje će se pojaviti oko novog mjeseca možemo zahvaliti Ribama, piše Mind Body Green.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Činjenice o suzama 00:47

U ovom emotivnom horoskopskom znaku do 20. ožujka biti će sunce, a 13-og ožujka vladati će Venera i Neptun. Dva dana kasnije, Merkur ulazi u Ribe nakon što završi svoj put kroz Vodenjaka. 

Kao posljednji znak zodijaka, Ribe će uoči Novog Mjeseca sa sobom nositi 'puno prtljage', tvrde sestre. Ribe također vladaju podsviješću, pa će morati dobro proučiti što se to nalazi u njihovoj podsvijesti. One su snažno povezane i s nesvjesnim kolektivnim mislima, pa se zbog toga mogu osjećati poprilično intuitivno.

Ako ste Riba ili imate značajan položaj Ribe na svom grafikonu (posebno na Veneri ili Neptunu), možda ćete još više osjetiti učinke ovog mjeseca.

Astrologinje primjećuju da su dvije velike teme za ovaj mladi mjesec zacjeljivanje i nadahnuće. Za novi početak, mogli biste si postaviti nekoliko pitanja, primjerice, 'Što želite započeti? Je li to projekt ili promjena u životu? Želite li promijeniti prehranu? Što možete napraviti kako biste poboljšali zdravlje i smanjili stres?'.

Osim toga, za svaki novi mjesec, sestre blizanke predlažu postavljanje namjera, stvaranje afirmacija i slično. Za novi mjesec u Ribama, razmislite kako možete iskoristit te alate kako biste se što lakše nosili s emocijama. Primjerice, razmislite o održavanju uskog kruga prijatelja, s naglaskom na teme koje vas okružuju poput intuicije, podsvijesti i kreativnosti.

Iako ovaj novi mjesec nećemo moći vidjeti u Ribama, mnogi od nas definitivno će osjetiti njegove učinke. Ne bojte se dopustiti ovom novom lunarnom ciklusu da dopre do vas i pripremi vas za nove početke, bez obzira na pojačane emocije.