Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Astrolozi najavili: Novi Mjesec donosi emotivnost i promjene

Astrolozi najavili: Novi Mjesec donosi emotivnost i promjene

Novi mjesec savršeno je vrijeme za novi početak jer on označava početak novog lunarnog ciklusa. Njegovim početkom možete postaviti nove ciljeve i početi planirati nove projekte

VIDEO

Iz astrološke perspektive, novi mjesec koji počinje iza 13. ožujka, mogao bi biti posebno emotivan. Prema astrologinjama Ophiri Edult i njezinoj sestri blizanki Tali, koje su poznate i pod nazivom 'Astro Twins', za emocije koje će se pojaviti oko novog mjeseca možemo zahvaliti Ribama, piše Mind Body Green.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Činjenice o suzama 00:47

U ovom emotivnom horoskopskom znaku do 20. ožujka biti će sunce, a 13-og ožujka vladati će Venera i Neptun. Dva dana kasnije, Merkur ulazi u Ribe nakon što završi svoj put kroz Vodenjaka. 

Kao posljednji znak zodijaka, Ribe će uoči Novog Mjeseca sa sobom nositi 'puno prtljage', tvrde sestre. Ribe također vladaju podsviješću, pa će morati dobro proučiti što se to nalazi u njihovoj podsvijesti. One su snažno povezane i s nesvjesnim kolektivnim mislima, pa se zbog toga mogu osjećati poprilično intuitivno.

Ako ste Riba ili imate značajan položaj Ribe na svom grafikonu (posebno na Veneri ili Neptunu), možda ćete još više osjetiti učinke ovog mjeseca.

Astrologinje primjećuju da su dvije velike teme za ovaj mladi mjesec zacjeljivanje i nadahnuće. Za novi početak, mogli biste si postaviti nekoliko pitanja, primjerice, 'Što želite započeti? Je li to projekt ili promjena u životu? Želite li promijeniti prehranu? Što možete napraviti kako biste poboljšali zdravlje i smanjili stres?'.

Osim toga, za svaki novi mjesec, sestre blizanke predlažu postavljanje namjera, stvaranje afirmacija i slično. Za novi mjesec u Ribama, razmislite kako možete iskoristit te alate kako biste se što lakše nosili s emocijama. Primjerice, razmislite o održavanju uskog kruga prijatelja, s naglaskom na teme koje vas okružuju poput intuicije, podsvijesti i kreativnosti.

Iako ovaj novi mjesec nećemo moći vidjeti u Ribama, mnogi od nas definitivno će osjetiti njegove učinke. Ne bojte se dopustiti ovom novom lunarnom ciklusu da dopre do vas i pripremi vas za nove početke, bez obzira na pojačane emocije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrana koju kuhari nikada neće naručiti u restoranu, evo zašto
ZNAJU ZAŠTO...

Hrana koju kuhari nikada neće naručiti u restoranu, evo zašto

Jeste li ikad primijetili kako konobari u restoranima često predlažu da uzmete posebnu ponudu dana? No njihovi razlozi mogu biti više ekonomski nego kulinarski

Znakovi Zodijaka koji će pronaći ljubav u drugoj polovici 2024.
PET SRETNIKA

Znakovi Zodijaka koji će pronaći ljubav u drugoj polovici 2024.

Ako je riječ o ljubavnoj suši, određenim će se znakovima sreća ipak nasmiješiti - riječ je o onima koji će uskoro uživati u novoj, prekrasnoj romansi
Krožat i čentrin uz benevreke su dijelovi kostima za Eurosong - znate li što nosi Baby Lasagna?
ŽESTOKA ČIPKA

Krožat i čentrin uz benevreke su dijelovi kostima za Eurosong - znate li što nosi Baby Lasagna?

Baby Lasagna nosi modernu tradiciju - njegova je kostimografkinja iskombinirala etno elemente iz cijele Hrvatske: 'Na njemu se odmah vidi odakle je došao'