Obavijesti

Lifestyle

Komentari 66

Horoskop: Tko je materijal za brak, a tko se ne želi vezati?

Horoskop:  Tko je materijal za brak, a tko se ne želi vezati?
7

Kad voli, Rak se potpuno predaje partneru i sklon ga je idealizirati, ali s obzirom da je izuzetno osjetljiv i uvredljiv, s njim treba oprezno jer je sakupljač uvreda

VIDEO

Vjerujete li u instituciju braka ili je ona za vas relikt prošlosti? Koji su znakovi skloniji klasičnim, a koji nekonvencionalnim vezama? Precizan odgovor pronaći ćete u natalnoj karti, a u ovom tekstu pročitajte što možete očekivati od potencijalnih partnera - avanturu ili vezu na 'duže staze'. Zabavite se i provjerite smiješi li vam se s određenim znakom bračna sreća ili vas, nakon početne zaslijepljenosti, očekuje razlaz zbog 'nepomirljivih razlika u karakteru'.

Ovan

Muškarac Ovan vrlo je muževan, strastven i privlačan, ponosan na svoj izgled i ljubavno umijeće. Na ženi će ga prvo privući izgled, ali ona mora biti vrlo inteligentna i moralna da bi ga zadržala. S obzirom da je Ovan samouvjeren, impulzivan i dominantan znak, njegova će se partnerica morati naviknuti na život u sjeni. Jake žene mogu mu biti zanimljive, ali brak s njima je isključen jer zna se tko je ovdje „gazda u kući“. 

Žena Ovan također je jaka, ponosna, plemenita i dominantna, ali nikada se ne bi udala za papučara. Ona traži ambicioznog i uspješnog muža koji će poticati njezine poslovne ambicije i zadovoljiti seksualne potrebe, a obitelji pružiti materijalnu sigurnost i visok standard.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovan je prvi znak horoskopa, ima visoko mišljenje o sebi i ne podnosi usporedbe pa često bira dvostruko mlađe partnerice/partnere da bi dokazao da mu nitko nije ravan, kako u životu, tako i u seksu. Ljubomoran je i osjetljiv na svoj ego pa ga ne treba provocirati jer u konfliktnim situacijama gubi kontrolu i postaje nasilan. Odan je kad se iskreno zaljubi, a prevari je sklon samo ako partner/ica ne ispuni njegove seksualne želje i očekivanja. Sklon je klasičnoj vezi/braku, a tijekom života može imati više od jednog braka.

Skladan par: Rosie Huntington-Whiteley (Ovan) i Jason Statham (Lav)

Bivši par: Kate Hudson (Ovan) i Matthew Bellamy (Blizanci)

Sve im je negativno: 5 znakova koji su najveći cinici Zodijaka
Sve im je negativno: 5 znakova koji su najveći cinici Zodijaka

Bik

Bik je jedan od najvećih hedonista Zodijaka, a iako ima vrlo jak libido, u veze u pravilu ne ulazi bez emocija. U ljubavi je stabilan, odan, pažljiv i nježan. To je tradicionalan i odgovoran muškarac, koji će svojoj obitelji pružiti materijalnu i emotivnu sigurnost, a djeci najbolje obrazovanje. Zbog vladarice Venere, božice ljubavi i ljepote, pri izboru partnera bitni su mu fizički atributi, ali jednaku važnost pridaje  materijalnom i društvenom statusu druge strane. 

Žena Bik vrlo je odgovorna i odana partnerica, a iako djeluje toplo, smireno i blago, može biti vrlo ljubomorna i posesivna. Privlače je uspješni i ambiciozni muškarci, koji njoj i obitelji mogu pružiti/osigurati udoban i luksuzan život. Stoički će prebroditi krizu u braku i nikada neće prva pokrenuti brakorazvodnu parnicu. Senzualna je i dobra ljubavnica, a svoju obitelj i prijatelje oborit će s nogu kulinarskim umijećem. Ona je izvrstan izbor za klasične veze.

Skladan par: Penelope Cruz (Bik) i Javier Bardem (Ribe)

Bivši partneri: Uma Thurman (Bik) i Ethan Hawke (Škorpion)

Blizanci

Blizanci su intelektualan i hladnokrvan znak, a u ljubavi i seksu površni su i nestalni. Oni vole eksperimentirati, ne poznaju granice ni tabue, ali pritom ne uključuju čula. Flertovi, zabava i dobro društvo privlačniji su im od tradicionalnih veza i brakova pa su i rastave braka, ako u njih uopće uđu, česta pojava. Dugotrajno će se skrasiti samo uz partnera koji dijeli njihove interese i stavove i ni na koji ih način ne sputava/ugrožava. Od raskida ne rade dramu, radije će se napiti i pokušati zavesti slatkorječivošću potencijalne partnere.

Žene Blizanci također su jake intelektualno pa se neće odreći karijere zbog obitelji, ali dovoljno su brze i sposobne da usklade ta dva područja i uz to imaju bogat društveni život.

U vezama trebaju mnogo slobode pa bi morale izbjegavati ljubomorne i posesivne muškarce.

Skladan par: Paul Bettany (Blizanci) i Jennifer Connelly (Strijelac)

Bivši par: Johnny Depp (Blizanci) i Amber Heard (Bik)

Couple talking in bed

Rak

Ovo je vrlo maštovit, osjećajan, sentimentalan i romantičan znak. Kad se zaljubi, potpuno se predaje partneru i sklon ga je idealizirati, ali s obzirom da je izuzetno osjetljiv i uvredljiv, s njim treba oprezno jer je sakupljač uvreda. Dobar je, nježan i erotičan ljubavnik jer u seks ulazi s emocijama. Kućni je tip, tradicionalan i vjeran, ali život s njim nije lak jer je sklon promjenama raspoloženja, pasivnosti i prigovorima. Usprkos dubokoj emotivnosti, u brak može ući iz potpuno drugačijih razloga, osobito materijalnih. Odnos s majkom i njezin jak utjecaj često predstavlja kamen spoticanja u bračnom životu muškaraca Rakova.

Žena Rak ima jako razvijen materinski instinkt i zaštitničku ulogu prema obitelji i bližnjima.

Rano zasniva brak, ljubomorno ga štiti i čuva, a s istim partnerom može dočekati i duboku starost. Račice se teško nose/mire s prekidima pa se često znaju naći u ljubavnom trokutu.   

Skladan par: Sofia Vergara (Rak) i Joe Manganiello (Jarac)

Bivši par: Diane Kruger (Rak) i Joshua Jackson (Blizanci)

Lav

Lav je plemenit, velikodušan, dominantan i ekstravagantan znak. Voli se hvaliti i razmetati ljubavnim i seksualnim umijećem, ali jednom kad se zaljubi postaje pouzdan i odan partner.

Svojeg izabranika, tj. izabranicu obasipat će ljubavlju i poklonima, a pobrinut će se i da im ljubavno gnijezdo odiše luksuzom i elegancijom. Strastven je, iskren i otvoren pa će druga strana uvijek znati na čemu je. Vrlo je sposoban, prodoran i uspješan pa njegova obitelj neće ni u čemu oskudijevati, ali to će im često spočitavati i očekivati da ga svi poštuju i hvale. Lav je u prosjeku dobar i lojalan muž, ali postoji i drugi tip Lava, a taj često traži zadovoljstvo sa strane. S obzirom da se smatra savršenim muškarcem, partneričinu nevjeru neće tolerirati. 

Lavice su izuzetno sposobne i atraktivne žene nepresušne energije. One su strastvene i odane partnerice i odlične majke, a usput grade i uspješnu karijeru. Često su dominantne u braku.

Skladan par: Justin Theroux (Lav) i Jennifer Aniston (Vodenjak)

Bivši par: Charlize Theron (Lav) i Stuart Townsend (Strijelac)

Djevica

Djevica je racionalan, analitičan, kritičan i izbirljiv znak pa ju nije lako osvojiti ni zadovoljiti.  Partner će je prije privući inteligencijom nego izgledom i seksepilom. U ljubavi je nježna i odana, a emocijama i seksu prepustit će se u trenutku kada stekne  potpuno povjerenje u partnera. Ako procijeni da on ispunjava njena očekivanja, prihvatit će tradicionalne bračne obveze i postati vrlo pouzdana partnerica. Ona ljubomorno čuva privatni i obiteljski život, velik je perfekcionist u kući i na poslu, a s obzirom da je vrlo vrijedna i sposobna, sve će učiniti da svojoj obitelji priušti pristojan život.

Muškarci Djevice prilično su konvencionalni i konzervativni, u životu ih pokreće racio, a ne strast, ali svojoj će obitelji omogućiti komforan i luksuzan život kao i žene ovog znaka. Odani su partneri i rijetko se razvode jer im se brak temelji na prijateljstvu, uzajamnom uvažavanju i zajedničkim, materijalnim interesima.

Skladan par:  Blake Lively (Djevica) i Ryan Reynolds (Škorpion)

Bivši par: Charlie Sheen (Djevica) i Denise Richards (Vodenjak)                

Vaga

Vage su uz Rakove najveći ovisnici o ljubavi i partnerskim odnosima. Muškarci i žene ovog znaka žude za obožavanjem i laskanjem te imaju jaku želju i potrebu za simpatijom, seksom i druženjem. Šarm im je neosporan, ali često ga svjesno koriste da bi postigli određen cilj. Vole flertovati i ne žure u brak, a potencijalne partnere često idealiziraju i gledaju kroz ružičaste naočale. Uvijek su dotjerani pa im je dobar izgled presudan i u izboru partnera. Inteligencija i profinjenost drugi su faktor privlačnosti. Od partnera na kraju očekuju da bude ambiciozan i uspješan kako bi im mogao ispuniti želje i hirove te priuštiti luksuzan i komforan život. Osim šarma žena Vaga ima urođen talent za harmoniju i estetiku pa će njezin izabranik biti pravi sretnik.

Muškarcima Vagama ne odgovara bračni život, ali ni ne isključuju ga. Odlični su i strastveni ljubavnici, ali osjetljivi su na ženski šarm i često su skloni izletima izvan braka.  

Skladan par: Marion Cotillard (Vaga) i Guillaume Canet (Ovan)

Bivši partneri: Naomi Watts (Vaga) i Liev Schreiber (Vaga)

Škorpion

Škorpion je najjači i najekstremniji znak, može doseći neslućene visine i dubine. Magnetičan je i ima jak seksualni potencijal, ali nije lak partner. Ne podnosi jake i dominantne žene, a ako stvari izmaknu kontroli, sklon je nasilju. Žena mora biti u njegovoj sjeni da bi im brak bio uspješan. Posesivan je i ljubomoran, voli i mrzi jednakom žestinom, a u seksu je izuzetno strastven i nezasitan. U brak često ulazi zbog društvenog statusa, ali priuštit će svojoj ženi i djeci dobar život i nikome neće dopustiti da ugrozi njegovu obitelj. 

Žene Škorpioni su jake, odane, energične i realistične, a partnera vide u pravom svjetlu i onda kada su u njega jako zaljubljene. Njihov je seksualni potencijal također izuzetno naglašen pa traže iskusnog i izdržljivog muškarca koji će ih zadovoljiti . One su kao i muškarci ovog znaka dominantne, ljubomorne, posesivne i sarkastične pa život s njima nije jednostavan.

Skladan par: Ryan Gosling (Škorpion) i Eva Mendes (Ribe)

Bivši par: Emma Stone (Škorpion) i Andrew Garfield (Lav)

Strijelac

Strijelac je slobodoljubiv, human, otvoren, duhovit i zabavan. Avanture su mu mnogo privlačnije od bračnih okova, a njih uglavnom uspješno izbjegava. S obzirom da ovim znakom vlada Jupiter, Strijelci u životu imaju mnogo sreće i financijski su neovisni pa im partnerstva nisu bitna za status i egzistenciju. Strijelac je sportski tip, privlačan i seksepilan. Odličan je ljubavnik, ali površnost ga sprječava da se dublje veže uz jednu osobu. Pod utjecajem obitelji i okoline može se odlučiti na brak, ali vjernost mu nije jača osobina pa su razvodi česti.

Žene Strijelci dinamične su, jake i svestrane, aktivno sudjeluju u društvenom životu i sportskim aktivnostima. Daju prednost avanturama i nekonvencionalnim odnosima, ali ne bježe od braka i obveza. Dobri su roditelji, a partneru će ostavljati dovoljno prostora i slobode. Ako im on uzvrati istom mjerom, njihov će brak odoljeti svim iskušenjima.

Skladan par: Adam Brody (Strijelac) i Leighton Meester (Ovan)

Bivši par: Amanda Seyfried (Strijelac) i Justin Long (Blizanci)

Žene Zodijaka: Riba u vezi želi biti majka, a Djevica je dobrica
Žene Zodijaka: Riba u vezi želi biti majka, a Djevica je dobrica

Jarac

Muškarac Jarac ima jak zaštitnički instinkt, pouzdan je, tradicionalan i konzervativan. Ambiciozan je i posvećen karijeri, a ljubavne veze gradi strpljivo kao i karijeru. Iako je vrlo omiljen među suprotnim spolom, ne upušta se olako u ljubavne veze. Ima jak erotski potencijal, ali nije sklon avanturama, radije će pričekati da naiđe prava osoba. Teško pokazuje emocije i povlači se kad je povrijeđen, a prevaru ne prašta. Jarac je jedan od najpouzdanijih muževa i brak mu je trajan, a njegova će obitelj uvijek biti dobro zbrinuta. Ako ste ga razočarali kao partner ili prijatelj, ne očekujte drugu šansu.

Žene Jarci u brak ulaze prvenstveno zbog materijalnog i društvenog statusa, oprezne su, izbirljive, vjerne i lojalne. Ambiciozne su i vrijedne, odlično raspolažu financijama i dobro skrbe za svoju obitelj. Poput muškarca Jarca teško pokazuju emocije i treba im više vremena da se opuste u seksu.

Skladan par: Gigi Hadid (Bik) i Zayn Malik (Jarac) 

Bivši par: Sienna Miller (Jarac) i Jude Law (Jarac)

Vodenjak

Vodenjak je nekonvencionalan, progresivan, human i društven znak. Njegovi su odnosi, društveni i ljubavni, bazirani na prijateljstvu. Lako ulazi u veze, ali njegove emocije nisu duboke ni trajne. Kapriciozan je, hirovit i nepredvidiv, kako u životu, tako i u seksu, a razvratna razdoblja izmjenjuju se s razdobljima apstinencije. Skloniji je nekonvencionalnim vezama nego braku, ali jak će ga partner navesti da promijeni mišljenje. Od raskida veze/braka ne radi dramu i ostaje u prijateljskim odnosima s bivšim partnerima.

Žene Vodenjake prepoznat ćete po osebujnom stilu i svijetlim, prodornim očima. One su vrlo zanimljive i inteligentne, a svoju slobodu žrtvovat će samo zbog nekog „posebnog i neobičnog“. Često ostaju usamljene jer teško pronalaze idealnog partnera. Nisu pretjerano emotivne, ali i njima se možete dogoditi da izgube glavu i tlo pod nogama zbog ljubavi.

Skladan par: Shakira (Vodenjak) i Gerard Pique (Vodenjak)

Bivši par: Jennifer Aniston (Vodenjak) i Brad Pitt (Strijelac)

Ribe

Ribe su mistične, suosjećajne, emocionalne i maštovite. Emocionalna uzbuđenja mogu ih potpuno izbezumiti i navesti na razna iskušenja, promiskuitet i uporabu stimulansa. Muškarac rođen u ovom znaku jedan je od najpažljivijih i najhumanijih muškaraca Zodijaka, ali nema smisla za realnost i teško se nosi sa životnim nedaćama. Borbu za egzistenciju često prebacuje na partnerova leđa. Vrlo je senzualan i seksualan pa će cijeli život tražiti pravu ljubav. 

Žene su vrlo lijepe i nježne, sklone su sanjarenju i idealiziranju partnera i ljubavi. Od veza i braka mnogo očekuju i u njima ostaju čak i kad bi raskid za njih bio najbolje rješenje. Tvrdoglavost i sklonost žrtvi sprječavaju ih da naprave rez i okrenu novu stranicu u privatnom životu. Mogu imati nekoliko veza i/ili brakova, ali nikada neće odustati od ljubavi. Stabilan i pouzdan partner iz njih će izvući najbolje pa bi se trebale kloniti problematičnih tipova.

Skladan par: Jessica Biel (Ribe) i Justin Timberlake (Vodenjak)

Bivši par: Chris Martin (Ribe) i Gwyneth Paltrow (Vaga)

STALNO PAMETUJU I DRUGIMA IDU NA ŽIVCE: Ovi horoskopski znakovi pod hitno trebaju nešto primijeniti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'