Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Badnjak na Zrinjevcu i Ledenom parku: Zabavite se uz odličnu glazbu i ukusna blagdanska jela

Badnjak na Zrinjevcu i Ledenom parku: Zabavite se uz odličnu glazbu i ukusna blagdanska jela

Ako ste u Zagrebu, odlično mjesto za provesti Badnjak je Advent na Zrinjevcu, baš kao i Ledeni park na Tomislavovom trgu. Obje lokacije nude odličan glazbeni sadržaj uz vrhunsku ponudu tradicionalnih jela

VIDEO

Advent na Zrinjevcu

Badnjak na Zrinjevcu započinje u 11 sati s klasičnim koncertom 'Badnji duh Zagreba' Ansambla pučkog otvorenog učilišta Zagreb, a već u 12 sati atmosferu će dodatno zagrijati Dorian Šestan bend.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Studenti ukrasili sobu u Studentskom domu Stjepan Radić 01:06

Dobru svirku upotpunit će izvrsna gourmet ponuda jer će ugostitelji na Zrinjevcu, posebno za Badnjak pripremiti i jedinstvenu ponudu tradicionalnih blagdanskih jela. Bakalar će se kuhati na nekoliko načina, a kućica 'Eat me' će pripremiti bakalar na bijelo, dok će bakalar na ribarski pripremati kućica 'Polar Express'. Pržene bademe možete naći na kućici 'Bara 45', a nazdravljati Božiću možete uz plemenite mjehuriće 'Distillery bara' koji priprema Champagne party (na obje lokacije, Zrinjevac i Ledeni park).

A, ako niste stigli pribaviti sve poklone, obrtnici i umjetnici na Zrinjevcu nude ručno rađene, maštovite poklone koji će razveseliti i najokorjelijeg Grincha. Badnje će druženje na Zrinjevcu trajati do 17 sati, ali se nastavlja već idući dan na Božić i to sadržajem za djecu, odnosno 'Pripovjedaonicom božićnih priča' koju će voditi poznata interpretatorica baštine, Ivana Zrilić s početkom u 18 sati.

Ledeni park

Sa Zrinjevca nastavite prema Ledenom parku na Tomislavovom trgu gdje će u Badnjaku uživati i veliki i mali – jer tu će se klizati uz izvrstan glazbeni program i još bolju gourmet ponudu. U čudesnom okruženju Ledenog parka i uz 'Xmas glazbeni maraton' 2  DJsa, tulum će trajati sve do 17 sati. Na Ledenom vidikovcu 'Distillery bar' priprema bogati izbor vrhunskih pjenušaca pa ćete moći nazdraviti na jednom od najatraktivnijih photo-pointeva Adventa s pogledom na Umjetnički paviljon i vizure Zagreba.

Svi ljubitelji morskih specijaliteta moraju isprobati vrhunski viški burger s kozicama koji nudi kućica 'Dalmatino' i posjetiti gastro oazu 'kod Paviljona' jer chefovi Matija Bogdan i Marko Palfi kuhaju u tandemu i pripremaju specijalnu blagdansku ponudu – ragu od hobotnice sa slanutkom uz grilanu palentu sa šafranom i tapenadu od crnih maslina, a već Garden Brewery priprema hot-dog od tune.

Ledeni park će za blagdane raditi od 10 do 17 sati na Badnjak, a na Božić možete doći klizati i prije ručka jer je klizalište otvoreno već od 11:30 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje