Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Baka (50) rodila četvrto dijete: 'Rekli su da sam u menopauzi'

Inače, žene u menopauzi prestanu krvariti i više nisu plodne, ali u slučaju Amerikanke Michele Hall, jajnici su uspjeli proizvesti jedno jedino jajašce, koje je i oplođeno

Foto: Dreamstime
36 komentara

Majka četvero djece i baka dvoje, Amerikanka Michele Hall s Floride, je u listopadu prošle godine saznala da je trudna već 26 tjedana  - a ono za što je mislila da su simptomi menopauze su bili simptomi trudnoće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Michele kroz trudnoću nije imala porive za određenom hranom, nije naročito dobivala na težini, a nije bilo ni jutarnjih mučnina. Umjesto toga je osjećala bol u trbuhu za koju je mislila da je simptom menopauze ili lupusa, od kojeg je oboljela u 40. godini. Konačno je, samo da odbaci i tu mogućnost, odlučila napraviti test na trudnoću, a njena je 'menopauza' krajem studenog završila rođenjem zdravog dječaka Graysona u bolnici NCH North Naples.

Nije vjerovala kad je vidjela da je trudna, pogotovo jer nije imala menstruaciju više od godinu dana, pa joj je liječnik rekao da je ušla u menopauzu

Foto: Dreamstime

- Uvijek mi je bila nevjerojatna ona reallity emisija 'Nisam znala da sam trudna'. Barem do sada - rekla je kroz smijeh. 

Inače, žene u menopauzi prestanu krvariti i više nisu plodne, ali u njenom su slučaju, kako je liječnik iz 'NCH North Naples' bolnice objasnio za Daily News, jajnici su uspjeli proizvesti jedno jedino jajašce, koje je i oplođeno. Ona i suprug Jerry  su se složili da im prekid trudnoće nije opcija, i smatraju da takve odluke trebaju biti 'u Božjim rukama, pogotovo jer su, kako kažu, sada stvarno sto posto sigurni da neće imati više djece'.

Lovely little girl smilling SPAS U BUDUĆNOSTI Doktori mole roditelje: Čuvajte mliječne zube svojeg djeteta

Michele je tako krajem studenog  prošle godine rodila carskim rezom, nešto prije termina, u 35. tjednu, a liječnici su s njom bili malo oprezniji jer ih je brinula njena dob, ali i lupus od kojeg boluje, pa su se odlučili za carski da smanje mogućnost zastoja srca ili napadaja pri porodu. Svoje četvrto dijete, kao i prethodno troje, Michele je rodila bez većih problema, ali je Grayson odmah nakon poroda imao manjih problema s disanjem i apneju, zbog čega je 12 dana proveo u bolnici pod nadzorom. A 7. siječnja je napokon otišao kući svojoj velikoj obitelji i, kako piše Daily News, odlično napreduje. 

BAHATI I PUNI SEBE: Ovo su najumišljeniji horoskopski znakovi, uopće ne mare za druge

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message