Lifestyle

Komentari 7

Baka Hamako (90): U igricama rasturam već punih 39 godina

Baka Hamako (90): U igricama rasturam već punih 39 godina

Završila je i u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najstarija gejmerica. Kad je počela igrati, činila je to poskrivečki. Danas na You Tube kanalu ima čak 346 tisuća pratitelja...

Japanka Hamako Mori (90), poznata i kao Gamer Grandma, ima svoj YouTube kanal pod istoimenim nazivom i snima videe u kojima igra razne videoigre. Aktivno se bavi gejmingom od 1981. godine, što je 39 godina, a za igrice se zainteresirala kad je vidjela djecu kako ih igraju. 

Pogledajte što neurolog kaže o igranju igrica:

- Izgledalo je tako zabavno da sam pomislila kako nije fer da ih igraju samo djeca. Činilo se da bi mi život bio puno zabavniji da i ja znam igrati. I tako sam počela igrati, isprva poskrivećki, dok nitko ne bi gledao - ispričala je Mori. Gamer Grandma je nedavno na svojem YouTube kanalu podijelila s obožavateljima vijest da je uvrštena u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda kao najstarija YouTube gejmerica.

Zahvalila se svojim pretplatnicima rekavši kako bez njih ne bi mogla postići tako nešto. Naime, na svojem YouTube kanalu ima čak 346 tisuća pretplatnika, a najdraža igrica joj je, kaže, ‘Grand Theft Auto V’ jer ima dobno ograničenje i djeca je ne smiju igrati. 

Najčitaniji članci