Lifestyle

Komentari 32

Baka se na odmoru sa svojim dečkom zaljubila u drugu ženu

Baka se na odmoru sa svojim dečkom zaljubila u drugu ženu

Iako kaže da nikad prije nije drugu ženu ni pogledala na taj način, Sandra se u Sharon zaljubila na prvi pogled. A 'ljubav života' je upoznala dok je s dečkom putovala Egiptom

Umirovljena Britanka Sandra Newton (55) posjetila je Egipat sa svojim dečkom Peteom, s kojim je bila 18 godina, a na putovanju je upoznala 50-godišnju Sharon Hughes iz Sjevernog Somerseta, koja je boravila u istom odmaralištu. Priznala je se u nju zaljubila na prvi pogled, a Sharon je od malena priželjkivala da nekome bude 'princ na bijelom konju'. Nakon što su tijekom odmora razvile blisko prijateljstvo, par se ponovno sastao nekoliko tjedana kasnije, kad su svoju ljubav objavile šokiranom Peteu.

Sandra je priznala kako nikada prije u životu nije gledala ženu na taj način, dok nije upoznala Sharon.

- Ona je veliki šarmer. Otišle bi na plažu, a ona bi nosila moje torbe, bila je pravi gospodin - rekla je Sandra i dodala da se pokazalo kako je njen savršeni muškarac, zapravo žena.

Sharon se pak prisjetila kako se tijekom tog odmora zbližila sa Sandrom i ubrzo je počela tražiti razne izgovore samo kako bi mogle ostati same.

Nakon nekog vremena, Sandra je napravila prvi korak, no Sharon ju je odbila. Ipak, nakon svega ostale su u kontaktu i nakon povratka u Veliku Britaniju. Sandra je ubrzo morala na operaciju pa je pozvala Sharon da pazi na nju. Tada se dogodio prvi poljubac i velika ljubav. Sharon je zato odlučila preuzeti stvar u svoje ruke i zaprositi Sandru na Maldivima.

Vjenčale su se u Velikoj Britaniji, u stilu Pepeljuge. Sandra se obukla kao Pepeljuga, a Sharon kao princ, dok su gosti bili obučeni kao Disneyjevi likovi, piše Daily Mail.

Sandra je priznala da njezina djeca nisu prihvatila njezinu ljubav sa Sharon. No bez obzira na sve, par ima u planu vratiti se u Egipat kako bi obilježile mjesto gdje je započela njihova romansa.

TUŽNA SUDBINA: Ovaj horoskopski znak ne može naći sreću u ljubavi

Najčitaniji članci