Lifestyle

Komentari 54

Bakica (89) iz doma za Božić je poželjela stripera - i došao je

Nevjerojatan je, voljela bih da me posjećuje svaki dan. Osjetila sam se opet mladom, rekla je Britanka rumena od uzbuđenja nakon što mu je u gaćice ugurala nekoliko novčanica

Joan (89) i Pauline (84), prijateljice iz staračkog doma u Velikoj Britaniji, umalo su doživjele infarkt kada je u prostoriju ušao mišićavi vatrogasac i pred njihovim očima počeo skidati sve sa sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Joan je poželjela za Božić posjetu 'atraktivnog muškarca sa velikim mišićima', a uprava doma je to odobrila.

Striper je bakice oduševio, plesao je oko njih, grlio ih, a one su koristile priliku kako bi malo i njega ispipale. Joan kaže da joj se svidjela svaka sekunda njegovog nastupa.

- Nevjerojatan je, voljela bih da me posjećuje svaki dan. Osjetila sam se opet mladom - rekla je rumena od uzbuđenja nakon što mu je u gaćice ugurala nekoliko novčanica.

Video njegovog nastupa pred bakicama možete pogledati OVDJE.

Inače, uobičajeni zahtjevi štićenika doma su odlazak na plažu, pijuckanje čaja na posebnoj lokaciji, kupovina..., no za Joan i njezinu prijateljicu Pauline sve je to bilo previše dosadno. 

U upravi doma kažu da uvijek gledaju ispuniti svaku želju ljudima o kojima brinu.

- Većina ljudi očekuje da se u ovakvim domovima živi na određeni način, da štićenici gledaju televiziju ili pletu. Ali, mi im pomažemo da budu što neovisniji i uživaju u ispunjenom životu na način kako oni to žele. Trudimo se da im ne postavljamo ograničenja kako bi im svaki dan bio drugačiji i zabavan - rekla je Sharlene Van Tonder, voditeljica staračkog doma Glastonbury Court u Suffolku.

- Može se reći da ovo nije bio tipičan posjetitelj, ali definitivno je bio najzabavniji - dodala je, a prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: