Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Barbie groznica u svijetu kose - kako napraviti frizure koje nosi predivna Margot Robbie

Barbie groznica u svijetu kose - kako napraviti frizure koje nosi predivna Margot Robbie

Od ovog tjedna u kina u Hrvatsku stiže najiščekivaniji filmski hit – Barbie. S time dolazi i novi, ružičasti trend, a tu su i slatke frizure, jer lutkica voli romantiku i ženstvenost

VIDEO

Moderna Barbie Margot Robbie na svjetskoj turneji promovira film, a sve skupa prate modni i beauty trendovi.

Svi žele znati kako iskopirati outfite Margot Robbie, ali savršenog stylinga nema bez savršene frizure.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Barbie 00:48

Naša stilistica kose, Katica Topčić koja radi na revijama diljem svijeta, otkrila nam je kako složiti frizure popularne plavuše.

Barbie rep i opuštena pletenica

Barbie rep već je niz godina u prvom planu, popularizirale su ga zvijezde poput Ariane Grande i Hailey Bieber te je stvoren za sve prilike. Bilo da se radi o svakodnevnom looku ili posebnoj večernjoj prigodi, s klasičnim Barbie repom ne možete promašiti.

Zapetljana vam je kosa? Evo kako ju otpetljati bez natezanja
Zapetljana vam je kosa? Evo kako ju otpetljati bez natezanja

- Za ovaj rep važno je svezati kosu niže na potiljku, čvrsto ga vežemo s gumicom, omotamo kosu oko gumice, a rep natapiramo kako bismo dobili bogatiji efekt i veći volumen - savjetuje Katica Topčić.

Opuštena pletenica prilično je jednostavna opcija za užurbane dane, a kako bi ona ostala postojana, tajna je u volumenu.

Podignuta kosa i otvoren vrat: 5 super frizura za večernji izlazak
Podignuta kosa i otvoren vrat: 5 super frizura za večernji izlazak

- Za opuštene pletenice potrebno je staviti puno pjene, zatim isfenirati kako bi se aktivirao volumen. Kosu lagano treba svezati iza uha s gumicom koju ćemo kasnije skinuti i na dužinu repa staviti puno praha za volumen bez češljanja kako bi rep ostao voluminozniji. Podijelimo rep u tri sekcije i napravimo klasičnu pletenicu, svežemo prozirnom gumicom te izvučemo male dlake po repu kako bi izgledala raskuštrano. Gumicu kod uha odstranite malim škaricama - priča Katica.

Polurep na velike viklere

- Za polurep savjetujem nanijeti sprej za volumen, osušiti kosu te je staviti na velike viklere i ostaviti da se ohladi. Kad skinemo viklere, lagano ju raščešljamo te skupimo kosu u mali polurep gumicama odnosno ukosnicama - kaže Topčić.

Valovi u kosi idealni za ljeto

Jedna od najpopularniji ljetnih frizura su klasični beach valovi s kojima je nemoguće pogriješiti. Kroz nekoliko jednostavnih koraka postići ćete savršene valove ovog ljeta.

Top ideje za kratke seksi frizure: Raznolikost ženstvenog stila
Top ideje za kratke seksi frizure: Raznolikost ženstvenog stila

- Kosu pripremimo s kombinacijom formula za volumen koje nanosimo na mokru kosu, zatim kosu osušimo do kraja te podijelimo na četiri sekcije. Nakon toga sekciju po sekciju pritišćemo peglicom za sirena valove. Kada smo tako obradili cijelu kosu, koristimo sprej za sjaj - .

Nadolazeći filmski hit dokazao je i da su ružičasta i platinasta boja kose sve popularnije u svijetu ljepote i mode. No, prije upuštanja u eksperimente, idealno je posavjetovati se sa stručnjakom.

Barbie European Premiere

Margot nosi i punđu, koju je jednostavno složiti prvo u rep i onda podignuti ukosnicama. Pritom možete šiške ostaviti neka uokvire lice. 

- Za Barbie boju kose koristimo najsvjetlije platinaste nijanse, a onda i formule za očuvanje i sjaj kose. Savjetujem da uvijek odete kod frizera, obzirom da je plava boja najzahtjevnija boja za održavanje, a da kosa pritom ostane zdrava - komentira stručnjakinja.

Naravno, outfit ne bi bio potpun bez Barbie manikure pa je tako ružičasta boja popularan ukras na noktima i ovog ljeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!
NOVI INTERNETSKI TREND

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!

Novac se može skrivati ispod kamena, u pukotini u zidu, u prometnom znaku... Ponekad se u potrazi za novčanicom odvija prava utrka, a katkad autori videa snimaju ljude koji ih traže i rugaju im se
Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu