Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Baš nikako ne možete prestati jesti slatko? Evo zašto je tako

Baš nikako ne možete prestati jesti slatko? Evo zašto je tako
1

Nova studija iz Kanade pokazuje da hrana bogata zasićenim mastima povećava sve više želju za istom, baš kao što ovisnik s vremenom mora povećavati dozu droge

VIDEO

Ako ne možete otvoriti kutiju keksa bez da je cijelu pojedete, nova studija iz Sveučilišta u Montrealu objasnit će vam zašto. Naime, određeni tipovi masti imaju na vaš mozak sličan efekt kao prvoklasna droga.

Studija pokazuje da hrana bogata zasićenim mastima povećava sve više želju za istom, baš kao što ovisnik s vremenom mora povećavati dozu droge. Zasićene masti ima u maslacu pa ih konzumiramo kad god jedemo pite, kolače. torte, ali i meso, kobasice i sir. Ima ih i u skoro svim vrstama ulja.

Cijeli tekst pročitajte na Večernji.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom