Lifestyle

Komentari 141

Bez seksa 12 godina: Zaboravila sam kako se to radi pa su mi prijatelji davali instrukcije...

Bez seksa 12 godina: Zaboravila sam kako se to radi pa su mi prijatelji davali instrukcije...

Kad bih dečkima rekla da ništa od seksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe pitati: 'O Bože, zašto me nitko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?'. Godine su prolazile, ispričala je

Juliette Herrera (35) iz Australije kaže kako je obećala sama sebi da će se suzdržavati od seksa nakon vjerskog iskustva koje je iskusila tijekom putovanja u Indiju, gdje je upoznala jednu kršćanku koja ju je 'prosvijetlila'. Tad je bila 'hipi djevojka' koja se bavila jogom i reikijem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- To se promijenilo kad sam upoznala tu ženu, kršćanku. Molila se za mene i doživjela sam lijepo iskustvo s Bogom. Tako je započelo moje vjersko putovanje. Odlučila sam prestati uzimati droge i piti, suzdržavati se od spolnih odnosa i potpuno promijeniti svoj karakter - ispričala je Juliette koja je postala poznata javnosti nakon pojavljivanja u australskoj varijanti reality showa 'Neženja'.

Pogledajte isječak:

Priznala je da joj mnogi momci nisu vjerovali da živi bez seksa. 

- Kad bih dečkima rekla da ništa od seksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe pitati: 'O Bože, zašto me nitko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?'. Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata - prisjetila se.

Kako je vrijeme odmicalo, njoj su se pronalazak dečka i vođenje ljubavi ponovno počeli naveliko motati po glavi. Dečka je pronašla, ali se zabrinula hoće li seks nakon 12 godina suzdržavanja biti bolan.

Exclusive Screening

- Imala sam osjećaj kao da sam djevica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo se naviknuti na seks nakon toliko godina. I dalje se osjećam kao djevojka koja je tek počela to raditi. Morala sam tražiti lekcije od prijatelja i gledati sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna s nekim biti gola - rekla je. 

- Gledala sam prijateljice koje su snimale kako se to radi, pokrete... pa sam i ja tako vježbala na podu - dodala je, a prenosi The Sun.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU PUTOPISA IZ MOZAMBIKA I UPOZNAJTE DRUGE KULTURE: