Bez svoje mačke nigdje: Skupa bicikliraju, planinare, jedu... | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Bez svoje mačke nigdje: Skupa bicikliraju, planinare, jedu...

Bez svoje mačke nigdje: Skupa bicikliraju, planinare, jedu...

Remy i njegova mačka Cathode zajedno uživaju u vanjskim aktivnostima. Planinare, bicikliraju, voze se na motoru, idu zajedno u restorane. Mačji život u ovom slučaju je poprilično ispunjen

VIDEO

Većina vlasnika kućnih ljubimaca svoje životinjice voli voditi u avanture, osobito vlasnici pasa koji s njima idu u duge šetnje, vožnje automobilom pa čak i u druge zemlje. Kada je riječ o mačkama većina nas bi se složila da kućne mačke ne vole toliko avanture te da im je draže biti kod kuće. No mačka Cathode, koju je njen vlasnik Rémy Vicarini, doktor znanosti prije šest godina doveo kući iz skloništa, sa svojim vlasnikom ide u sve vrste avantura, od biciklizma i penjanja pa sve do padobranstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pet maca s više pratitelja od Modnog mačka 02:19

Rémy koji živi u Besançonu u Francuskoj uvijek svojoj maci osigura da je sigurna i zdrava, te da joj na avanturama ništa ne fali. 

- Spasio sam Cathode iz skloništa kada je imala 6 mjeseci. U to vrijeme bio sam na studijima i tražio sam mačku koja će mi praviti društvo - rekao je vlasnik. 

Njegova Cathode kako ju on voli nazivati je vrlo umiljata, poslušna, znatiželjna i pomalo bojažljiva. 

- Ona meni vjeruje zato i je stalno uz mene. U početku je bila samo u stanu pa sam joj želio ponuditi da upozna sve čari vanjskog svijeta. Ona je uvijek sigurna sa mnom, jer ja s njom nikad ne riskiram. Uvijek je vezana, na povodcu, i ne odlazi predaleko. Kada je na motoru ima kacigu koja joj pomaže zaustaviti vjetar u očima - ispričao je Remy.

Nije mu puno trebalo da ju istrenira da bude mirna u vožnji motorom i biciklom.

- Cathode sam prvi put vozio biciklom mjesec dana nakon što sam ju uzeo. Ona više voli bicikl, brzina joj odgovora, nije prebrza. Ja jako volim biciklizam pa mi je drago što ona može uživati sa mnom. Već sam prošao puno avantura s njom. Samo bih volio da to može potrajati malo duže. A možda jednog dana uspijemo na dugo biciklističko putovanje po Europi - nadodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9