Lifestyle

Komentari 5

Bijele haljine i grafiti: Alduk predstavio nove vjenčanice

Bijele haljine i grafiti: Alduk predstavio nove vjenčanice

Ivan Alduk predstavlja nove kreacije za Veliki dan ispred kulisa koje potpisuje grafiter Lunar. Vjenčanice za ljeto 2020. su ženstvene, s naglaskom na korzet, strukiranu formu i raskošne suknje.

Alduk je u novom projektu ostvario suradnju s Lunarom, poznatim grafiterom koji je osmislio kulisu za snimanje ovosezonske modne kampanje. Vjenčanice nježne siluete isprobala je slavna manekenka Jelena Stanković.

Alduk Bridal SS 2020

- Lunar je ovoj modnoj kampanji dodao svježinu i netipičan prizvuk što me jako raduje jer je želja i potreba uvijek predstaviti nešto novo. Jelena Balić je fotografkinja kojoj vjerujemo već dugi niz godina, izvrsno stvara Alduk projekte, a vjerujem da je i veseli činjenica što uvijek ima otvorene ruke u kreativnom smislu. S godinama rada i iskustvom, a iza mene je više od njih deset, naučiš vjerovati timu s kojim surađuješ. Za styling kose bio zadužen Mijo Majhen, make-up je djelo Saše Jokovića i asistenta Marka Tolića, a asistentica fotografkinje je Nika Mokoš – izjavio je Alduk.

Alduk Bridal SS 2020

Vjenčanice u Alduk ateljeu rade se po mjeri klijentice te dizajner ističe da ih treba naručiti najkasnije dva do tri mjeseca prije vjenčanja.

Alduk Bridal SS 2020

Autor predlaže romantične modele strukirane forme, od koji neke imaju i korzet. Suknje imaju više slojeva, dosežu do poda, a ponekad Alduk predlaže crni remen, kao kontrast i njegov omiljeni modni dodatak.

Alduk Bridal SS 2020

Mašnu je smjestio na ramena, a delikatnu čipku kao aplikaciju na gornji dio kreacije. U ponudi su i haljine inspirirane morskim sirenama, optočene visuljcima sa sitnim perlama.

Alduk bridal SS 2020

Kolekcija od pedesetak vjenčanica dostupna je za besplatnu probu u Alduk showroomu uz obaveznu rezervaciju termina.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci