Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Bila je konobarica: Zahvaljujući kćeri sad je Instagram zvijezda

Bila je konobarica: Zahvaljujući kćeri sad je Instagram zvijezda

Mama Christy Orveland (33) s Floride i njezina kći Ella redovito oduševljavaju svojih 100 tisuća Instagram pratitelja svojim fotografijama na kojima su obje obučene u iste odjevne kombinacije

VIDEO

Majka je otkrila kako je napustila svoj svakodnevni posao konobarice kako bi mogla raditi posao sa svojom sedmogodišnjom kćeri na internetu. Obje su vrlo zanimljive. Osim što se isto oblače, imaju plavu kosu i upečatljive oči.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Isabella Rakonić - 24 pitanja 04:49

Prije nego što je postala poznata na Instagramu, Christy je bila konobarica, ali oduvijek je sanjala o karijeri koja joj je pružala priliku raditi od kuće i putovati, te u isto vrijeme s kojom bi imala više vremena s kćeri.  

Samohrana majka kaže da joj je ovaj posao kojeg sada obavlja značajno poboljšao život. 

- To je poput sna. Mogućnost da to radim na puno radno vrijeme pružila je meni i mojoj kćeri bolji život. Oduvijek sam voljela obitelj, a ovo mi omogućava da provodim toliko više vremena s Ellom, umjesto da svaki dan radim posao od 9 do 5. Cilj mi je oduvijek bio biti poduzetnica, tako da bih mogla biti uspješan uzor svojoj kćeri. Obožavam što radim i provodim vrijeme s njom. Nisam sigurna koliko dugo će misliti da je naše isto oblačenje slatko, ali trenutno to voli što me čini sretnom. Obje smo opsjednute modom, pa volimo zajedno isprobavati različite stilove. To nas zabavlja - ispričala je Christy za Daily Mail.

Održivi dizajn: Kako su stare tenisice postale novi korzeti
Održivi dizajn: Kako su stare tenisice postale novi korzeti

Christy je sada stalna kreatorica sadržaja, a pokrenula je svoj Instagram profil kad je Ella imala oko tri godine.

Nakon što se razvela od Ellinog tate i postala samohrana majka, željela je svoju strast prema fotografiji dobro iskoristiti i uhvatiti zabavne trenutke sa svojom kćeri.

Otkako se usredotočila na društvene medije, Christy koristi Instagram kako bi sebi i Elli osigurala prihode.

Bucket hat u bojama: Savršeni dodatak za kišne i tmurne dane
Bucket hat u bojama: Savršeni dodatak za kišne i tmurne dane

- Naš je profil poprilično brzo postao popularan, a brendovi su me počeli kontaktirati kako bi poslali odjeću za mene i nju. Nakon toga dobila sam inspiraciju da je to ono što želim raditi. Najdraža stvar kod našeg zajedničkog oblačenja je zabava koju ja i ona imamo prije nego se fotografiramo. To je nekako poput našeg zajedničkog dana u kojem se obučemo i idemo zabaviti. Volimo zajedno ići na plažu, jesti sladoled i slično. Mislim da je naš sadržaj uspješan jer je kreativan, autentičan i zabavan. Već duže vrijeme na mom profilu smo samo ja i Ella i mislim da je to zaista pokazatelj koliko se dobro slažemo. Naš izgled u kojem izgledamo kao blizanke stvarno nam pristaje zbog boje kose i upečatljivih očiju - ispričala je majka.

One su jednostavno nerazdvojne. Sve rade skupa. Kuhaju, idu na bazen, na plažu, odijevaju se isto. Čak i skupa rade yogu. Ma sve.

- Ovo mi omogućuje da radim ono što me zanima i daje mi priliku da radim s brendovima koje iskreno volim - kaže Christy.

Iako je Ella sada također uspješna mini-influencerica, njezina majka kaže da je želi zaštititi od opasnosti društvenih mreža.

- Želim zaštititi Ellu i održati je mladom. Ima samo sedam godina. Volim joj dati da radi neke stvari ne samo da sjedi i gleda društvene mreže. Više volim staromodan način odrastanja. A s druge strane, toliko nam je zabavno kad se oblačimo i fotografiramo. Ella to voli i mislim da nam je sjajno. Rekla bih da je Ella u proteklih godinu dana puno promijenila svoj izgled i želi se oblačiti u skladu sa vlastitim stilom, ali još uvijek uživa u tome da se isto obučemo - govori Christy.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom
Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara
VIŠE UŽITKA

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Malo je muškaraca koji u erekciji ne mogu doseći veličinu dovoljnu da zadovolji svaku ženu, dok oni koji sumnjaju u veličinu svog alata mogu razvijati druge prednosti i vještine, kažu stručnjaci