Obavijesti

Lifestyle

Komentari 300

Biste li pričali prljavo i seksali se u troje da obogatite seks?

Biste li pričali prljavo i seksali se u troje da obogatite seks?
1

Fetiše se smatra tabuima iz spavaće sobe, a seksolozi savjetuju da se fantazije otkriju. Najčešći fetiši uključuju analni seks, vezivanje, seks u troje i cyber sex

VIDEO

Bilo da je riječ o uniformama, PVC-u ili specijalnim rekvizitima, fetiš se definira kao specifična seksualna želja ili privlačnost prema nekom predmetu, ideju ili dijelu ljudskog tijela. Psiholozi smatraju da fetiši čine seks još zanimljivijim i da je sasvim normalno da svatko ima nekakav fetiš. Analni seks je čest fetiš mnogima, a u posljednjih je nekoliko desetljeća postao je raširen gotova kao i standardan seks.

Analni seks ne mora biti proveden do kraja,  a uključuje i samu stimulaciju partnerova anusa, a odnosi se podjednako i na muškarce i žene. Za analni seks se često kaže da ili ga se voli ili mrzi, a uglavnom se prakticira u duljim vezama. Počinje sa zagrijavanjem, u kojem je potrebno opustiti tijelo kako odnos ne bi bio bolan, a u ti svrhu postoje i brojni lubrikanti i druge seksualne igračke na tržištu.

Ostvarivanje fantazija

Fantazija je svojevrsni scenarij koji seksualno uzbuđuje, a često su mračne i izlaze iz okvira normalnog seksa. Seksolozi svim parovima koji žele obogatiti seksualni život predlažu međusobno otkrivanje i prakticiranje- glumljenje tih fantazija. Jedino pravilo je da vas ta fantazija ne ugrožava, tj. ne protivi se vašem razmišljanju, kao što je dovođenje trećeg čovjeka u krevet ako se s time ne slažete. Upotrijebite sve oko sebe- odijevajte se, plešite, zavodite, fotografirajte, snimajte, samo se dogovorite koja su pravila, kažu seksolozi.

Vezanje

Vezanje je vjerojatno jedan od najčešćih fetiša, a temelji se na igri dominacije i podčinjavanja. Vezati se može lisicama, maramom ili bilo kojim komadom tkanine, a jedna od najuzbudljivijih faktora vezanja je to što onaj koji je vezan mora "trpjeti" svatko zadirkivanje koje mu se sprema. Ukoliko vam je dosadilo obično vezanje, razmislite o kupovine poveza za oči, štipaljka za bradavice ili sličnih pomagala.

Ljubavni trokut

Popularni "menage a trois" je seksualni doživljaj troje ljudi, bilo da se radi o dvije žene i jednom muškarcu, ili dva muškarca i jedne žene. Među muškarcima je mnogo popularniji trojac sa dvije žene, dok je među ženama popularniji onaj s dva muškarca. Ukoliko imate izvanrednu sigurnost u vaš odnos i ostvarivanje takve fantazije ne vidite kao prijetnju za opstanak veze, usudite se u krevet dovesti nekog trećeg kako biste iskusili vrhunsko uzbuđenje.

Bolje je ako je to netko nepoznat, a tko se svidi obojici partnera te to da se jednom pozove muškarce, a drugi puta ženu kako bi se udovoljilo svačijim željama.

Seksolozi kažu kako je seksualni trojac idealno učiniti ako niste u vezi i vi se pridružite nekome paru. Podaci pokazuju da se više od 60 posto veza raspalo nakon ovakve aktivnosti, stoga je potrebno dobro razmisliti prije upuštanja u ovako nešto. 

Dirty talk

Jedan od najlakše izvedivih fetiša, a predstavlja najveći izazov za sramežljive ljude tradicionalnog odgoja koji ne psuju.  Šaputanje prljavih riječi može biti i neizvjesno ako ne znate kako će vaš partner reagirati na to. Seksolozi savjetuju da krenete s nečim blažim, a ukoliko vidite da se to partneru sviđa, slobodno postanite kreativniji. 

Zamolite i vi drugu stranu da vam priča "prljavo" i naglasite koje vas riječi najviše uzbuđuju. To možete upotrijebiti i kao predigru, tako da partneru pričate svoju omiljenu fantaziju kao savršenu uvertiru u seks.

Cyber sex

Ovakva je vrsta fetiša postala iznimno popularna širenjem tehnologije, a ono što vam treba za nju je internet i računalo s kamerom. Prednost cyber seksa ako ste sami je to da možete uživati potpuno anonimno, a do partnera za gledanje i komunikaciju vrlo se lako može doći.

Cyber sexom se bave i mnogi ljudi koji su u vezi bez znanja svoga partnera. Dok se neki smatraju kako je ovakav način zabave u vezi dozvoljen i ne ugrožava partnera i nema fizičkog kontakta, drugi se s time ne bi složili.

Ako ste u vezi, a cyber sex je vaša fantazija, otkrijte što vaš partner o tome misli, pa ako ima pozitivan stav, možete uključiti i njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 300
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje